Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: domáca wifi sieť  (Přečteno 2295 krát)

jarohala

• Aktivní člen
  • *
  • Linux je super
domáca wifi sieť
« kdy: 22 Října 2011, 20:55:33 »
Zdravím ,mám domácu sieť ktorá sa volá Workgroup,je to spojenie media playeru a.c.ryan playonhd! z notebookom,donedávna som mal v home názov sieť,na tú keď som ťukol tak som sa spojil s playerom.Ale zrazu mi tá sieť zmizla a neviem ju nájsť.Nevie niekto pomôcť?Za radu ďakujem.

jarohala

• Aktivní člen
  • *
  • Linux je super
Re:domáca wifi sieť
« Odpověď #1 kdy: 25 Října 2011, 12:41:33 »
 Zdravím ,nikto mi nevie poradiť kde mi mohol zmiznúť ten súbor"Sieť",s tým som sa perfektne spojil s mojim mediaplayerom A.C.Rayan,už čítam a hladám 4 dni a neviem sa dočitať o takom niečom tu na fore.Nainštaloval som si aj Sambu podľa návodu tu na fore ,ale neviem ju rozbehať.Keď do tých tabuliek alebo nastavení Samby zadá tie heslá a údaje na obrazovke rayanu to vidím ale nedokážu medzi sebou komunikovať nt a mediaplayer.Ďakujem za radu.

jarohala

• Aktivní člen
  • *
  • Linux je super
Re:domáca wifi sieť-VYRIEŠENE
« Odpověď #2 kdy: 04 Listopadu 2011, 09:56:53 »
Zdravím,tú Sieť som si našiel,bola v aplikáciach mám ich 170 tak som ju nejako prehliadol, funguje to!Len som sklamaný že za 2 týždne sa nenašiel nikto kto by sa mi snažil pomôcť,zvoziť nejakého začiatočníka to som tu na fore videl,ja si najprv problém ktorý neviem vyriešiť vyhladám a prečítam,niekedy sa nedá nájsť,alebo je tak odborne popísaný že mu mi začiatočníci nerozumieme nech ho čítame aj viac krát.Všetka česť väčšina má s nami trpezlivosť.Ďakujem.

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
Re:domáca wifi sieť-VYRIEŠENE
« Odpověď #3 kdy: 04 Listopadu 2011, 10:27:20 »
Zdravím,tú Sieť som si našiel,bola v aplikáciach mám ich 170 tak som ju nejako prehliadol, funguje to!Len som sklamaný že za 2 týždne sa nenašiel nikto kto by sa mi snažil pomôcť,zvoziť nejakého začiatočníka to som tu na fore videl,ja si najprv problém ktorý neviem vyriešiť vyhladám a prečítam,niekedy sa nedá nájsť,alebo je tak odborne popísaný že mu mi začiatočníci nerozumieme nech ho čítame aj viac krát.Všetka česť väčšina má s nami trpezlivosť.Ďakujem.

A to je ještě nejlépe fungující forum, co znám. Viděl jsi někdy česká fora SUSE, Mac, Android apod.?
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

jarohala

• Aktivní člen
  • *
  • Linux je super
« Odpověď #4 kdy: 04 Listopadu 2011, 16:08:46 »
Nie,ale chodím na Samsung Galaxy cz,a na Renault club cz,tam to býva tiež niekedy k začiatočíkom riadne tvrdé a zle sa to príjma, sú tam niektorí takzvaní majstri sveta čo zabudli na to že aj oni niekedy začínali.Ďakujem za sympatickú odpoveď.

compaq

• Závislák
« Odpověď #5 kdy: 04 Listopadu 2011, 16:11:18 »
OK. Jaký máš Ubuntu, jakej router?
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

jarohala

• Aktivní člen
  • *
  • Linux je super
« Odpověď #6 kdy: 04 Listopadu 2011, 16:25:36 »
Mám Ubuntu 11.04 a router Tenda w268r ale nie som s ním celkom spokojný lebo rýchlosť netu cez kábel mám 36Mb a do notebooku dostanem od 10 do 15 Mb.Tak si chcem neskoršie kúpiť D-Link myslím 630.

compaq

• Závislák
« Odpověď #7 kdy: 04 Listopadu 2011, 16:46:01 »
Kdy ti zmizela ta síť? Po nějaké aktualizaci?
Připojil jsi do sítě jiný počítač? Odpojil si jiný počítač? Použil jsi jiné kabely?
Nastavoval jsi sambu?
Máš k dispozici i jiné grafické prostředí?
Co na síť jiné zařízení? Telefon, tablet apod?

jarohala

• Aktivní člen
  • *
  • Linux je super
« Odpověď #8 kdy: 04 Listopadu 2011, 17:40:20 »
Nemám to cez kábel,mám nt spojený cez wifi z mediaplayerom A.C.RAYEN,JE TO NIEČO SUPER,MÁM TAM S rAyenom spojený hdd 1.5 gb,myslím že som vtedy skúšal nainštalovať Sambu, ale Samba sa mi nepáči lebo zatial keď sa spojím s mediaplayerom tak to len vidím a nedá sa tam níč editovať ani kopirovať, ale keď sa spojím cez Sieť tak môžem kopírovať a presúvať ,no proste je to super.Však teraz som spokojný, tú Sieť si otvorím z Aplikácii a šlape to.Prv som ju mal v Home.

Michal "Tylnesh" Kohútek

• Administrátor fóra
  • Stálý člen
    • Lords Of Tech
« Odpověď #9 kdy: 05 Listopadu 2011, 02:23:00 »

Sorry, ale na toto musím zareagovať, aj keď riskujem, že možno začnem kŕmiť trolla (netvrdím, že teba). Ak chceš, aby ti niekto pomohol, tak skús trochu lepšie popísať svoj problém. Toto vlákno som si všimol až teraz a musel som si každú tvoju vetu prečítať 3x, aby som si bol istý, že som ich správne pochopil. Taktiež medzery medzi interpunkciou a ďalším slovom napomáhajú čitateľnosti.

Prosím, neber tieto moje výtky ako zvozenie, ja sám som večný začiatočník a často tu na fóre prosím o pomoc. Snaha o pomoc tu je neustále a netreba prepadať frustrácii, keď ti niekto hneď nenapíše - je tu veľa vláken a často sa jedno dve zakope skôr, ako si ho väčšina ľudí všimne.
https://lordsoftech.com

Registered Linux User #506395

--- Smartphone 0: Apple iPhone 13 Pro
--- Laptop 0: Apple Macbook Air M1
--- Laptop 1: Dell Latitude 5440
--- Laptop 3: Tuxedo InfinityBook Pro 14 Gen7
--- Workstation: Ryzen 7 2700X, RX 5700XT, 32GB RAM
--- Other: Niekolko kusov od kazdeho vydaneho variantu Raspberry Pi, VisionFive 2, apod.

jarohala

• Aktivní člen
  • *
  • Linux je super
« Odpověď #10 kdy: 05 Listopadu 2011, 07:39:06 »
Ja to beriem.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.