Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: úprava unity?  (Přečteno 1470 krát)

svejk77

• Návštěvník
úprava unity?
« kdy: 23 Října 2011, 01:39:55 »
Zdravíčko, je možné upravit si unity? Používám Cairo-dock a jsem velmi spokojený, ale dříve jsem předtím jsem používal unity a zvykl jsem si na horní panel (vpravo nahoře). Rád bych tedy používal panel v pravo nahoře, ale boční panel unity už k tomu nepotřebuji, protože mám Cairo-dock. Díky za odpověď.

svejk77

• Návštěvník
Re:úprava unity?
« Odpověď #1 kdy: 23 Října 2011, 10:59:09 »
Prostě jsem si upravil Cairo-dock tak, že jsem si doprava nahoru přidal taky jeden dock ve kterém jsou skoro stejné funkce jako v tom unity panelu, ale prostě to není ono ... je to jen napodobenina a nefunguje tak dobře ... pomůže mi někdo?  :-\

Aeyes

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 23 Října 2011, 11:25:57 »

svejk77

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 23 Října 2011, 12:34:34 »
bohužel toto mi nepomohlo. Pořád nedokáži dosáhnout kýženého výsledku. Už si s tím hraji dva dny, prošel jsem fórum a i googluji co to dá, zkouším, ale nedaří se. Je to vůbec možný? Moc Vám děkuji.

ic

« Odpověď #4 kdy: 25 Října 2011, 20:25:47 »
http://www.root.cz/clanky/jak-si-prizpusobit-unity-aby-se-dalo-pouzivat/

Zkouším postupovat přesně podle návodu a stále se nic neděje.
Mám Manager nastavení Compizu, ale mnou provedené úpravy... velikost ikon / panel / počet ploch a další prostě nemají na systém žádný vliv.
I po restartu jsou ty změny zapsané (v nastavení), ale v systému prostě nejsou.

Já jsem to Ubuntu sotva nainstaloval, tak nevím, jestli tem není něco co by třeba v návodu nebylo, protože je to tak jasné. Nevíte na co jsem zapoměl, nebo proč mi to nefunguje?
@iiic

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.