Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: česká lokalizace - Screem nebo jiný HTML editor [vyřešeno]  (Přečteno 1981 krát)

Marp

• Moderátor
  • Závislák
  • Moje práce není probudit ovce, ale shromáždit vlky
    • Marek Marp Pszczolka
Zdravím,

nevíte někdo, jak kompletně lokalizovat Screem??? Je bohužel lokalizovaný jen částečně - jaksi promíchaně a nepůsobí to zrovna moc profesionálně.

Popř. jestli neexistuje (mimo NVU, který už mám) jiný, lokalizovaný do cs, editor HTML? Nejlépe WYSIWYG editor.
Marek *Marp* Pszczolka
--------------------------------------------
Lenovo IdeaPad 5, CPU: 8jádrový AMD Ryzen 7, 16GB RAM, GPU: AMD ATI Renoir, 512GB SSD + Debian GNU/Linux Bookworm/Sid - Kernel: 5.18

anicka

• Host
česká lokalizace - Screem nebo jiný HTML editor [vyřešeno]
« Odpověď #1 kdy: 14 Května 2007, 01:18:53 »
Napadá mě jedině dopřeložit soubor cs.po ze Screemu (pokud tam jsou ještě takový nepřeložený části anebo části "fuzzy"), jinak nevím ... návod jsem našla na webu Abclinuxu.cz :D Ako na preklad slobodných programov.

Pokusila jsem se dopřeložit "Bluefish 1.0.7", ale ta zase není WYSIWYG editor ... pokud byste chtěl, mohu mejlem poslat po file anebo mo file ... (mělo by to fungovat OK - dávala jsem to do "Bluefish 1.0.7")

PS: "Screem jsem testovala taky, ale dělala potíže klávesnice - české znaky, i když nastaveno "Central European" a "ISO 6659-2" :-( takže nevyřešeno.
« Poslední změna: 16 Října 2007, 00:22:46 od Anna Taliánová »

Marp

• Moderátor
  • Závislák
  • Moje práce není probudit ovce, ale shromáždit vlky
    • Marek Marp Pszczolka
« Odpověď #2 kdy: 14 Května 2007, 08:05:16 »
Tak jo, anicko, pošli mi mejlem ty soubory do Bluefish, zkusím to :)
Marek *Marp* Pszczolka
--------------------------------------------
Lenovo IdeaPad 5, CPU: 8jádrový AMD Ryzen 7, 16GB RAM, GPU: AMD ATI Renoir, 512GB SSD + Debian GNU/Linux Bookworm/Sid - Kernel: 5.18

anicka

• Host
« Odpověď #3 kdy: 14 Května 2007, 10:00:57 »
Ahoj, právě jsem posílala e-mail s češtinou pro "Bluefish 1.0.7". Doufám, že to bude OK. Pokud by byly nějaké problémy, prosím, ozvi se. Díky.

Přeji hezký den! :-)
« Poslední změna: 16 Října 2007, 00:21:39 od Anna Taliánová »

sirkubador

• Aktivní člen
  • *
    • http://minastir.ic.cz
« Odpověď #4 kdy: 14 Května 2007, 18:56:13 »
Citace: anicka
("Screem jsem testovala taky, ale dělala potíže klávesnice - české znaky, i když nastaveno "Central European" a "ISO 6659-2" :( takže nevyřešeno.)
Zdravím, nemělo by to být 8859-2? Stejně má ale Ubuntu IMO raději UTF-8, pokud to tedy šlo nastavit a nebyl to překlep. Ale to jenom tak na okraj
« Poslední změna: 16 Října 2007, 00:23:10 od Anna Taliánová »
"A simple, lightweight linux distribution" (64-bit)

anicka

• Host
« Odpověď #5 kdy: 15 Května 2007, 12:29:56 »
Citace: sirkubador
Citace: anicka
("Screem jsem testovala taky, ale dělala potíže klávesnice - české znaky, i když nastaveno "Central European" a "ISO 6659-2" :-( takže nevyřešeno.)
Zdravím, nemělo by to být 8859-2? Stejně má ale Ubuntu IMO raději UTF-8, pokud to tedy šlo nastavit a nebyl to překlep. Ale to jenom tak na okraj
Jasně, ISO 8859-2 :-) děkuji.
« Poslední změna: 16 Října 2007, 00:23:44 od Anna Taliánová »

Rudovsky Jan

• Návštěvník
    • http://www.stylovyweb.cz
« Odpověď #6 kdy: 17 Května 2007, 00:06:24 »
Pouzivam Quanta Plus .. presel jsem na nej z trial verze Zend Studia. A nemuzu si jej vynachvalit, pisu v nem vsechny pracovni projekty.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.