pushd `pwd`
# na co? po ukončení skriptu se mi to stejně vždy vrátí zpět do pův. adresáře automaticky
protože to byl původně oneliner, který jsem spouštěl z historie, push/pop jsem nechtěl zapomenout a mimo jiné se podle toho dal okamžitě najít
Moc jsem o tom nepřemýšlel, zkopíroval jsem to do souboru jak to bylo. Je fakt, že na veřejnost bych měl tahat prádlo čisté
ps ax|grep libflashplayer.so|grep -v grep|awk '{print $1}'| \
# na co máme pgrep? nebo nejde filtr rovnou použít v awk, na co znova pouštět přes grep?
pgrep neumím přinutit hledat v parametrech příkazů. awk je jasné, ovšem místo abych se kouknul na dokumentaci, složil jsem to z toho, co jsem věděl
# na co ukončovat řádek přes \ ??
ano, zbytečnost
while read pid;do cd /proc/$pid/fd;ls -l |grep Flash| awk '{print $8}'| \
# cd $dir; ls -l?? Zločin!
Tady šlo o to, abych nemusel znovu definovat cestu při kopírování, ale je to fuk, vzhledem k push/pop
while read file;do cp $file "`xdg-user-dir DESKTOP`/$pid$file";done;done
# co když soubor "`xdg-user-dir DESKTOP`/$pid$file" už existuje? Bez varování přepíše!
# hlášení o výsledku neexistuje. Co když na ploše po spuštění nic není? Bug v programu? Video nenalezeno?
Nojo, zkopíruju video, abych ho někam rovnou přesunul, ne abych ho syslil na ploše s nesmyslným názvem, ale jsem dbal na to, aby se nemohly shodnout jména z více prohlížečů
Jasně, je to přinejmenším dobré sdělit dopředu. Hlášení o výsledku je na ploše
Každopádně díky, žes mě zas postrčil, tu největší ostudu upravím v nejbližších minutách a pak se uvidí.
Jo a Jano, daysleeper je také můj oblíbenec