Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Je někde nahlášen bug ohledně AERO efektu?  (Přečteno 1115 krát)

RRRadek Neužil

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
Je někde nahlášen bug ohledně AERO efektu?
« kdy: 26 Října 2011, 14:59:17 »
Všiml jsem si že na všech počítačích se po aktualizacích zapnul AERO efekt i na změnu velikosti okna.
Jde o to že chci okno tažením za pravý růžek natáhnout ke kraji obrazovky a namísto toho se mi roztáhne na polovinu obrazovky tak jako bych jej nesl. :'(

Odzkoušel jsem live CD 11.10 a tam to ještě neblbne. Jinak mě to takhle začalo blbnout na všech pěti počítačích a to jsem nekontroloval ostatní ale věřím že to máte všichni.

Je někde nahlášen tento bug? Dost mě to rozčiluje >:(. Jinak klasický Aero snap se mi líbí a je praktický.

[attachment deleted by admin]
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

aloisam

• Host
Re:Je někde nahlášen bug ohledně AERO efektu?
« Odpověď #1 kdy: 26 Října 2011, 22:49:12 »
tak to prostě neroztahuj až k okraji. :)) Ne, vážně, kdyby jsi to nenapsal, tak o tom ani nevím.. Mně zas nefunguje rozmístění oken pomocí screen edges, ať nastavím co chci, tak pravý horní i doní roh roztáhne okno do horní poloviny.. Jestli je to nahlášený nevím..

RRRadek Neužil

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
Re:Je někde nahlášen bug ohledně AERO efektu?
« Odpověď #2 kdy: 27 Října 2011, 14:23:06 »
Už se těším na 12.04 kde to snad bude vyladěný.
Vlastně je to poprvé co sleduji že aktualizace mi něco rozbila. :-\ Už si začínám připadat jak na Windows kde při každé aktualizaci trnu co se mi zase rozbije. :)
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.