Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Horna lista  (Přečteno 1106 krát)

Rostislav Pavlik

• Návštěvník
Horna lista
« kdy: 02 Listopadu 2011, 12:55:36 »
Mam Ubuntu 11.10 s Unity a problem s hornou lištou. Keď kliknem na ikonku s reproduktorom, tak vsetky ikonky na hornej liste zmiznu a hned sa znova vratia na povodne miesto, cize zvuk sa z hornej listy vobec neda ovladat. ostatne ikony su normalne ovladatelne. neviem tiez ako sa daju vkladat alpety do hornej listy, ked kliknem pravou mysov na hornu listu, tak sa nedeje nic. Vopred dakujem za radu.

vlado908

• Návštěvník
Re:Horna lista
« Odpověď #1 kdy: 02 Listopadu 2011, 13:33:39 »
Mam Ubuntu 11.10 s Unity a problem s hornou lištou. Keď kliknem na ikonku s reproduktorom, tak vsetky ikonky na hornej liste zmiznu a hned sa znova vratia na povodne miesto, cize zvuk sa z hornej listy vobec neda ovladat. ostatne ikony su normalne ovladatelne. neviem tiez ako sa daju vkladat alpety do hornej listy, ked kliknem pravou mysov na hornu listu, tak sa nedeje nic. Vopred dakujem za radu.

Možno ti pomôže toto: http://wiki.ubuntu.cz/Unity/Panel

Rostislav Pavlik

• Návštěvník
Re:Horna lista
« Odpověď #2 kdy: 02 Listopadu 2011, 19:07:24 »
Zalezitost s ovladanim hlasitosti som sice nevyriesil, ale aspon viem ako sa nastavuje horna lista v Unity. Nie je to podstatne, ovladat hlasitost mozem aj inac. Program Banshee sa mi javi ako dost nespolahlivy, uz mi parkrat zamrzol, nevadi nastastie su aj ine programy.  :) Vdaka.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.