Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Archivace dokumentů  (Přečteno 1668 krát)

urgo272

• Aktivní člen
  • *
Archivace dokumentů
« kdy: 02 Listopadu 2011, 14:20:07 »
Ahoj všichni. Hledám nějaký program pro zakládání/třídění dokumentů. Nevím jestli něco takového existuje, ale chtěl bych od něj asi to, že by pracoval s nějakou databází dokumentů které do něj přidám, ideálně chytnout a přetáhnout. Ty dokumenty by se v něm nějakým způsobem hierarchicky třídili do stromu. Program nemusí být  jen pro linux. Díky za jakékoliv nápady.

Luban

• Závislák
Re:Archivace dokumentů
« Odpověď #1 kdy: 02 Listopadu 2011, 21:43:35 »
To by mě taky zajímalo. Ale pokud by to byla databáze, musely by se minimálně zadávat nějaké popisná data.
V nouzi jsem to obcházel tabulkou v Calcu a hypertextovými odkazy. Ale je to pracnější.

Filip Dominec

• [Proplesk] [Piškot]
  • Stálý člen
  • **
« Odpověď #2 kdy: 02 Listopadu 2011, 21:50:27 »
Moc tomu nerozumím, proč nejde jen udělat strukturu adresářů a spustit nad dokumenty fulltextové vyhledávání (Kerry beagle atp.)?
http://www.vrattenamstat.cz/ | Buďme tolerantní k triviálním dotazům; neznamenají "neumím to najít", ale "nejsem si jist, že to je správná cesta".

urgo272

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 03 Listopadu 2011, 09:21:39 »
Trošku víc nastíním co bych od programu chtěl a k čemu vlastně. Jde mi o to, že bych potřeboval něco na takové třídění dokumntů v databázi. Mam spoustu dokumentů v Excelu a já bych je chtěl rozdělit do nějaké stromové struktury po sekcích. Třeba sekce 1 až 10. Do těchto sekci bych si dával ty excelové, word, pdf... dokumenty. Ideální by bylo, kdyby se takto vytvořená databáze dala exportovat a importovat. Jeden, který alespoň trochu odpovídá mým požadavkům http://www.m-files.cz/.

urgo272

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #5 kdy: 03 Listopadu 2011, 09:56:11 »
Ty jo :-) díky moc za odvěď ;-) Hned na to mrknu

urgo272

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #6 kdy: 03 Listopadu 2011, 10:44:11 »
Tak jsem na to koukal a jsou t ovšechno webový systémy, já bych spíš potřeboval něco na desktop

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.