Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: [Thunderbird] Notifikacia o novom maile [vyřešeno]  (Přečteno 2904 krát)

kremso

• Aktivní člen
  • *
[Thunderbird] Notifikacia o novom maile [vyřešeno]
« kdy: 10 Ledna 2007, 13:55:45 »
Po mnohych problemoch s evolution som si nainstaloval Thunderbird. Pouzival som ho aj vo windowse, tam ale fungovala notifikacia o novych mailoch. V ubuntu to neviem rozchodit. Treba na to nejaky addon?

Tiez mi chyba plugin "Minimize to tray", ktory nie je pre linux dostupny. Existuje ina alternativa? (momentalne bezi v alltray-i..)

egro

• Návštěvník
    • http://egro.ic.cz

makl

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 10 Ledna 2007, 15:08:21 »
To upozorňování je pod linuxy (minimálně pod ubuntu) asi nefunkční. Ptal jsem se na fóru CZilly, ale nikdo nedokázal poradit.
Takže osobně to řeším deskletem "LT enhanced Allmail" a thunderbird otvírám až když mě ten desklet upozorní na novou poštu. Deskletů na kontrolu mailboxů je habaděj, určitě najdete nějaký, co Vám bude vyhovovat. Pravděpodobně existuje i nějaký applet do panelu (nezkoušel jsem).
"The box said that I needed to have Windows 98 or better ... so I installed Linux." --- LinuxNewbie.org
Acer TravelMate® 4672LMi, Ubuntu 7.04 Feisty Fawn

kremso

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 10 Ledna 2007, 15:46:52 »
Ten egrov addon mi uplne vyhovuje. Sice zmena ikony nie je az taka vyrazna a nie vzdy si ju vsimnem, ale lepsie ako nic.

Neda sa nejako zbavit neustaleho odklepavania neplatnych ssl certifikatov? Mam totiz niektore servery, ktore ssl pouzivaju, ale maju neplatne certifikaty a tie musim stale odklepavat. Stacilo by nieco ako "Remember my choice"

nuclex

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 10 Ledna 2007, 16:17:58 »
MozTrayBiff funguje (oznamovani o nove poste i dokovani Thunderbirdu)
Pentest Tutoriály :: WiFi Hacking Ubuntu :: FreeWiFi HotSpot :: Gnome #LTS 10.04 / 2.6.32.24

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.