Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: ubuntu intalacia  (Přečteno 1418 krát)

jack525

• Návštěvník
ubuntu intalacia
« kdy: 24 Listopadu 2011, 22:30:00 »
ahoj všetci asi som tuto temu zle pomenoval ale nevedel som ze ako ju mam presne pomenovat  ;D
ale k veci ja mam nainstalovane ubuntu tak ze mam zvlast / a /Home ale chcem sa spytat pri instalacii som si vsimol ze je tam este aj niaky /usr a este myslim ze /share (nepamatam si presne kedze som ubuntu naposledy instaloval asi pred mesiacom )
chcem sa spytat keby som si ubuntu nainstaloval tak ze by som si ten disk rozdelil na tie viacere casti s tym pripojnym bodom  tak k comu by to bolo dobre ?   (/home viem ze je na to ze pri preinstalaci systemu mi /home ostane nedotknute)
 vopred diki za pomoc   
Ubuntu 12.04
Acer Aspire 5536g
Ati radeon HD 4570 512 mb AMD athlon x2 dual core 2.1 ghz  HTC wildfire S.Android 2.3.5

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
Re:ubuntu intalacia
« Odpověď #1 kdy: 24 Listopadu 2011, 22:46:20 »
Neoplatí sa ti to, vo výsledku ti to neprinesie nič čo by si potreboval, akurát tak problémy ;) Oddelovať tieto zložky má možno význam na servroch...
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

jack525

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 24 Listopadu 2011, 23:05:54 »
aha lebo ide mi hlavne o aplikacie resp programy co mam nainstalovane  aby mi pri pripadnej preinstalacii zostali  aby som ich nemusel instalovat znova. neni niaky program co by my ich zalohoval aj s nastaveniami ?
Ubuntu 12.04
Acer Aspire 5536g
Ati radeon HD 4570 512 mb AMD athlon x2 dual core 2.1 ghz  HTC wildfire S.Android 2.3.5

jAster_BA

• Závislák
« Odpověď #3 kdy: 25 Listopadu 2011, 15:11:43 »
aha lebo ide mi hlavne o aplikacie resp programy co mam nainstalovane  aby mi pri pripadnej preinstalacii zostali  aby som ich nemusel instalovat znova. neni niaky program co by my ich zalohoval aj s nastaveniami ?
Synaptic túto funkciu podporuje. Ale bohužial ti teraz neviem povedať kde to tam nájdeš (nie som v ubuntu).
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

jack525

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 25 Listopadu 2011, 15:27:47 »
aha ked nahodou budes v ubuntu tak pls napis do tejto temy ze co je to za funciu v synapticu  ok?  ;) diki vopred za pomoc
Ubuntu 12.04
Acer Aspire 5536g

jAster_BA

• Závislák
« Odpověď #5 kdy: 26 Listopadu 2011, 15:46:09 »
Synaptic->Súbor->Uložiť požadované zmeny->Uložiť úplny stav, nie len zmeny to ti vytvorí súbor, ktorý potom v synapticu Súbor->Načítať požadované zmeny

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.