Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: neposlusny chrome  (Přečteno 1676 krát)

GSarge

• Návštěvník
neposlusny chrome
« kdy: 27 Prosince 2011, 20:38:30 »
Ahojte, pouzivam Ubuntu 11.10, Gnome Shell a Chrome 16. Vedeli by ste poradit ako premiestnim window buttony z lavej strany na pravu? (vsade inde ich mam na pravej strane, len v chrome nie) a este by som si chcel zmenit klavesove skratky pre Chrome, ale nikde neviem najst kde sa daju zmenit..

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
Re:neposlusny chrome
« Odpověď #1 kdy: 28 Prosince 2011, 04:42:29 »
V domovskom adresári si daj zobraziť skryté súbory a tam si nájdi zložku pre chrome. Tam budú nastavenia.
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

mosqa

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #2 kdy: 28 Prosince 2011, 13:45:36 »
skusal si nastavenia>osobne polozky>vzhlad>pouzit zahlavie a oramovanie okna systemu?
AMD Athlon X2 4850e; GIGABYTE MA78GM-DS2H; IGP ATI HD3200; 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 KINGSTON BOX; WD 6400AAKS; SAMSUNG SpinPoint F1 HD322HJ; SAMSUNG SH-S223F SATA; squeezy

GSarge

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 28 Prosince 2011, 16:49:12 »
V domovskom adresári si daj zobraziť skryté súbory a tam si nájdi zložku pre chrome. Tam budú nastavenia.

V domovskom adresari som nasiel iba zlozku google-chrome v adresari .config, ale tam som tieto konkretne nastavenia nenasiel..  ???
Mal si na mysli tuto zlozku?

Citace
skusal si nastavenia>osobne polozky>vzhlad>pouzit zahlavie a oramovanie okna systemu?

Diki, toto z casti pomohlo, nevies ako by sa to dalo bez zahlavia okna systemu?

Syncope

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 28 Prosince 2011, 19:44:08 »
Nevím, jestli nemám jinou verzi Chrome, ale v tom Nastavení-Osobní, když dám použít GTK+ theme tak si pak hned pod tím můžu vybrat buď "Use system bar and borders" nebo "Hide system title bar and use compact borders", což je asi to co chceš. Sory, mám to v AJ

GSarge

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 28 Prosince 2011, 20:14:04 »
Nevím, jestli nemám jinou verzi Chrome, ale v tom Nastavení-Osobní, když dám použít GTK+ theme tak si pak hned pod tím můžu vybrat buď "Use system bar and borders" nebo "Hide system title bar and use compact borders", což je asi to co chceš. Sory, mám to v AJ

Lenze ked zvolim "Hide system title bar and use compact borders" tak mam window buttony na lavej strane bez systemovej listy. Ked zvolim moznost "Use system bar and borders" buttony su na pravej strane so systemovou listou. Ja by som chcel buttony na pravej strane bez sys. listy... :) V tomto pripade nechapem preco sa tie buttony premiestnuju.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.