Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Oznamovací proužek v internet. prohlížeči [vyřešeno]  (Přečteno 1026 krát)

alhexth

• Aktivní člen
  • *
Oznamovací proužek v internet. prohlížeči [vyřešeno]
« kdy: 30 Prosince 2011, 19:20:36 »
V systému Ubu 11.04 rozhraní Classic v prohlížeči Mozilla 8.0 se při akcích stránky (čekání na server, načítání, ale i najetí myší na odkaz) objevuje při dolním okraji proužek se zprávou, anebo adresou "najížděného" odkazu. V případě že je na agregovaném připojení větší prodleva, proužek překrývá např. komunikační okénku u chatu (viz. obr.). Prošel jsem v průběhu několika dnů hromadu parametrů v sekci about:config na téma message, notify, HUD, warning, info... a zkoušel různé "disablování" ale nedobral jsem se úspěchu. Není to vlastnost nějakého doplňku, protože se to děje i po zakázání všech doplňků. Stejné okénko se navíc ukazuje i v prohlížeči Chromium. Pokusné "lovení" ve stylu UTFG dopadlo též negativně, anebo je taky možné že neumím dost anglicky, to přiznávám. Není to nějaká věc systému? Věděl by někdo radu jak tuto drobnou fíčurku jednou provždy vypnout?

[příloha smazaná administrátorem]
« Poslední změna: 31 Prosince 2011, 09:46:54 od alhexth »

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
Re:Oznamovací proužek v internet. prohlížeči
« Odpověď #1 kdy: 30 Prosince 2011, 19:32:15 »
Ja ked prejdem na to info mysou tak info preskoci do laveho dolneho rohu. V 11.04 sa to tak nesprava?

Ovsem je pravda ze namam unity.

[příloha smazaná administrátorem]
« Poslední změna: 30 Prosince 2011, 19:42:56 od TIBOR »
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #2 kdy: 30 Prosince 2011, 20:50:03 »
To je nová funkce Firefoxu od verze 4 (a je "obšhlehnutá" z Chrome, takže proto je v něm taky) -- http://www.mozilla.cz/zpravicky/jak-do-firefoxu-4-0-vratit-stavovy-radek/
« Poslední změna: 30 Prosince 2011, 20:51:35 od Vojtěch Trefný »

alhexth

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 31 Prosince 2011, 09:46:12 »
2TIBOR ano, info "utíká" před kurzorem v 11.04, akorát člověk nemá pořád kurzor na chatovací řádce.

2Vojtěch Trefný BINGO! Děkuji velmi za radu, raději přijdu o kousek výšky okna než abych co chvilku neviděl co vlastně píšu :-)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.