Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: zamrznutie pri vypinani (Ubuntu 11.10)  (Přečteno 1179 krát)

simba

• Návštěvník
zamrznutie pri vypinani (Ubuntu 11.10)
« kdy: 01 Ledna 2012, 19:31:30 »
Zdravim
pri stahovani torrentov (qBittorrent manazer) mi zvykava spadnut internet (wifi). nereaguje ani znovupripojenie na siet (dokonca niekedy zamrzne cely system). pri restarte alebo pri vypnuti notebooku zamrzne pri vypinacom screene (vid obrazky). vtedy mi pomaha len tvrdy restart. skusal som aj ine torrent manazere ale pri vsetkych robi to iste, pri vypnutych manazeroch je vsetko normalne (to znamena ze nepada net, a nieje potreba znovupripojit sa pripadne restartovania systemu). este niekedy pri restarte vyhlasi chybu ze nedokaze uzatvorit torrent manazer a nasledne mi to hodi ten vypinaci screen.

http://www.stooorage.com/show/1080/5235793_dsc00367.jpg
http://www.stooorage.com/show/1080/5235794_dsc00368.jpg

(ospravedlnujem sa za kavlitu obrazkov, fotene telefonom)
ak by sa dalo, vase rady, postrehy pripadne riesenie problemu piste co najjednoduchsie, dakujem  ;)

otaj

• Aktivní člen
  • *
  • Eternal Wanderer
Re:zamrznutie pri vypinani (Ubuntu 11.10)
« Odpověď #1 kdy: 01 Ledna 2012, 20:01:01 »
Co takhle zmenit torrent klient? Transmission (ktery je v zakladni instalaci Ubuntu) mi zadny takovy problem nedela.. Jestli jsi si jistý, že to je opravdu klient, tak pak ještě doporučuji poslat bug viz http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=59579.0

simba

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 01 Ledna 2012, 20:13:59 »
praveze rpi transmission-e mi padol internet, ale aj zamrzol horny panel. preto som presiel na qbittorrent, ale tiez to nieje ziadna slava.

vyskusam daco splodit do toho bug reporteru

otaj

• Aktivní člen
  • *
  • Eternal Wanderer
« Odpověď #3 kdy: 01 Ledna 2012, 20:42:11 »
Jak máš ten klient nastavený? Možná, trošku do konspirace, nestahuješ něco, proti čemu by mohl něco mít Tvůj poskytovatel internetu? (ehh, jo, to je už trošku přitažený za vlasy :) )

simba

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 01 Ledna 2012, 20:47:23 »
nastaveny je povodne ako som ho nainstaloval, nic som nemenil
a provider mi nic neblokuje, robi mi to pri stahovani ci uz filmov, hier, hudby,... pri serveroch typu rapidshare ide vsetko normalne (cez Jdownloader), jedine torrenty "blbnu" a zamrzaju

simba

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 15 Ledna 2012, 15:38:00 »
mno, po dlhsej dobe som opat chcel neico z torrentov, ale zaasa mi padol net. vtedy ani ten bug neviem nahlasit, a popravde si netrufam po anglicky napisat v com je problem ked ledva to po slovensky vypotim :/
nemate niekto este neake rady pripadne napady? (kym som stiahol 1album, priblizne 200mb pri 200seedoch, mi padol net 6x, cize 6x nasilne vypnutie systemu..)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.