Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Kopírovanie textových súborov myšou z Firebug, View Source stránok...  (Přečteno 847 krát)

Juro_

• Návštěvník
Zdravím!

Dnes som chcel kopírovať textové súbory CSS z aplikácie Firebug spustenej pod Firefox do šablóny stránok na servery. Nech som klikal akokoľvek, tak hláška s "menu" v, ktorej by bolo "copy" a "paste" sa nezobrazovala. Rovnaký problém je ak by som chcel kopírovať napríklad tento dokument: view-source:http://www.google.sk/ Na Windowse to ide normálne. Iba na Ubuntu s tým je problém. Nemôžem kvôli tomu používať Firebug.

Na žiadnej platforme Windowsu som nezažil, že by som strácal kopec drahocenného času kvôli takým banalitám. Síce sa to môže zdať byť ako drobnosť, iba že ak je tá "drobnosť" stále potrebná a dokáže ušetriť "nespočet" času, tak to už nie je iba drobnosť. Ale ak je Ubuntu iba na hranie počítačových hier, chatovanie a surfovanie po internete, tak také "drobnosti" ako je "copy a paste" určite nie je potrebné (preto sa s tým nikto neobťažoval) a väčšina používateľov si ani nevšimne, že to tam nie je.

Bolo by super, ak by mi s tým niekto mohol helfnúť a naučil ma ako tento problém vyriešiť. Dík
« Poslední změna: 08 Ledna 2012, 21:35:28 od Juro_ »

rpet

• Návštěvník
jde to naprosto jednoduse: u html stranek firebug vzdycky zobrazuje na prave strane okno, kde se nachazi jednotlive tagy se zapsanou hodnotou v css, na nejz firebug i odkazuje. pokud na ten odkaz kliknes, otevre se ti v okne vlevo kompletni css. zadas copy+paste a je to. pouzivam to dnes a denne a nevsiml jsem si, ze by to nejak blblo... [viz screens]...

IBM T40, Intel Pentium M 1500Mhz, 1,5MB RAM, graphic card ATI Radeon 7500 integrated, sound card AC 97 integrated, HDD HITACHI 40GB 5400 rpm, DVD/CD-RW IBM slim, Lite-On DVD+R DL USB,  USB GPS module S2SGI-G217

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.