Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Firefox 9.0.1 - změna UI/vzhledu na původní (asi 8)  (Přečteno 1258 krát)

Kaktus

• Aktivní člen
  • *
Firefox 9.0.1 - změna UI/vzhledu na původní (asi 8)
« kdy: 28 Ledna 2012, 07:54:03 »
Předevčírem se mi aktualizoval Firefox na verzi 9.0.1, který vypadá strašně. Je nějaká možnost, jak se dostat zpět na nižší verzi (asi 8)? Případně aby UI vypadalo tak, jako dříve? Zkoušel jsem takové ty "témata", ale podařilo se mi změnit jenom čudlíky, nikoliv jejich šílené rozmístění.

Rover623

Re:Firefox 9.0.1 - změna UI/vzhledu na původní (asi 8)
« Odpověď #1 kdy: 28 Ledna 2012, 07:55:58 »
Přesouvat tlačítka si můžeš ve Firefoxu kam chceš, to nemá s tématem nic společné

Kaktus

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 28 Ledna 2012, 08:05:26 »
Nojo, ale přece je nějaká cesta, jak to udělat automaticky? Nedovedu si představit, že vyvojáři Firefoxu budou třeba vymýšlet zase nové UI a já po každé aktualizaci budu, po tlačítku, dávat Firefox do pořádku. Navíc pokud bych chtěl Google Chrome, tak jsem si ho dávno pořídil - nevím, kam s tím novým UI Firefox směřuje.

Rover623

« Odpověď #3 kdy: 28 Ledna 2012, 09:12:50 »
Pokud jsi výchozí téma neměnil, tak se ti změnilo, v momentě kdy ovládání přeskupíš podle sebe, tak si to Firefox pamatuje a nic s tím nedělá. Já to mám podle sebe nastavené od verze 4 (při přechodu z 3.6 na 4 se mi pár věcí změnilo) a zůstává mi to tak pořád

..::malys::..

• Aktivní člen
  • *
  • wake up... hlasujte minus :)
    • CZTorrent
« Odpověď #4 kdy: 29 Ledna 2012, 01:37:12 »
Předevčírem se mi aktualizoval Firefox na verzi 9.0.1, který vypadá strašně. Je nějaká možnost, jak se dostat zpět na nižší verzi (asi 8)? Případně aby UI vypadalo tak, jako dříve? Zkoušel jsem takové ty "témata", ale podařilo se mi změnit jenom čudlíky, nikoliv jejich šílené rozmístění.
me ten firefox prijde porad stejnej uz od ctyrky :D   mozna by nebylo na skodu nahodit screen a oznacit co se ti nezda :)  jinak dost vliv na defaultnim vzhledu FF ma hlavne GTK2 theme :)
« Poslední změna: 29 Ledna 2012, 01:39:15 od ..::malys::.. »
Občas se nudím   ;D
http://malysss.deviantart.com

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.