Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Položka "Další" v menu  (Přečteno 1827 krát)

Onygzzz

• Návštěvník
Položka "Další" v menu
« kdy: 15 Ledna 2007, 17:44:43 »
Čau..už mě to je uplně blbý, ale stejně se radši zeptám, než něco zku*vit:) Nainstaloval sem si LokiUninstaller/updater a Enemy Territory....všechny tyto programy se měly zařadit do menu do sekce Další (dle wiki). Bohužel v menu žádnou položku Další nemám....díval jsem se do VOLBY-ROZVRŽENÍ NABÍDKY, jenže tam položka menu Další taky není....je tam jen Ostatní a ta nelze zviditelnit:(

Poradí některá dobrá duše?:)

Czario

• Stálý člen
  • **
  • skill :: passive-llama
Položka "Další" v menu
« Odpověď #1 kdy: 15 Ledna 2007, 17:50:25 »
je to rozbité... :o) někdy to hold tu ikonku tam nedá.. zkus spustit ony programi přes terminál a odkazy si udělej ručně..

Jony

• Stálý člen
  • **
Položka "Další" v menu
« Odpověď #2 kdy: 15 Ledna 2007, 18:01:10 »
Zkus na "iliště-ikoně Aplikace, Místa,  System" pravé tlačítko myši a volbu Upravit nabídky, třeba to jen není zaškrtlé....

Onygzzz

• Návštěvník
Položka "Další" v menu
« Odpověď #3 kdy: 15 Ledna 2007, 18:06:04 »
No to jsem právě zkoušel...akorát jsem se tam nedostal přes pravý myšítko na liště, ale z menu.....tam to právě nejde zatrhnout...

Kamil Páral

• Stálý člen
  • **
    • http://ripper.profitux.cz
Položka "Další" v menu
« Odpověď #4 kdy: 15 Ledna 2007, 21:38:38 »
zkus se znovu prihlasit, prinejhorsim restartnout pc. a pak sem napis, jestli se to neobjevilo. mam takovej neprijemnej pocit, ze v tom byla takova naka hloupost :)
Ubuntu Wiki - spousta návodů a rad
Jabber - ICQ je mrtvý, nebuď ovce a pojď s dobou
Esmska - program pro posílání sms z Internetu

Onygzzz

• Návštěvník
Položka "Další" v menu
« Odpověď #5 kdy: 16 Ledna 2007, 19:29:24 »
Citace: Ripper
zkus se znovu prihlasit, prinejhorsim restartnout pc. a pak sem napis, jestli se to neobjevilo. mam takovej neprijemnej pocit, ze v tom byla takova naka hloupost :)
Takže nakonec sem to udělal stylem zmatkař:( Tím jsem si rozhodil první věc..jinak jsem byl tak moc spokojenej, že se mě všechno daří:( Restartovat jsem to samozřejmě zkoušel několikrát...nic....v tom stavu, kdy jsem zakládal tento topic po spuštění z terminálu normálně najel Loki a ukazoval sám sebe....že ho jako bylo možná update/uninst....to si myslím, že bylo v pořádku....no když jsem nemohl nahodit tu položku v menu, tak jsem se rozhodl, že si to linknu normálně z nautila na plochu....jenže já blbec si nepamatoval kam se to nainstalírovalo a přes locate mě to jaksi nechtělo najít...pamatoval jsem si, že to tu cestu psalo při instalaci, tak mě nenapadlo nic jinýho, než že to ještě jednou přeinstaluju a ono se to jenom přepíše a hotovo....jenže prd....namísto /usr/locale/Games to koplo ke mě do mýho domovskýho adresáře a já si toho všiml až při dialogu:Congratulations, Loki has installed at blablabla...po spuštění už to neukázalo vůbec nic....tak jsem zkusil tu původní verzi odinstalovat, ale pořád to nic neukazovalo.....ta instalace u mě ve složce odinstalovat nešla.....tak sem to holt smazal s root práváma:( Pak se mě to teda konečně podařilo podruhé nainstalovat do umístění, do kterého mělo, dokonce naskočila i položka Další v menu i s příslušnýma zástupcema, ale situace je pořád stejná...neukazuje to žádný seznam aplikací/her k updatu/odinstalaci....a to jsem pak instaloval RTCW:ET a True Combat...Nevíte někdo jak pořešit tuhle prekérku?

Mimochodem.....dá se nějak přepnout, aby to při bootování vypisovalo průběh tak jako u 6.06 a nebylo tam jenom to logo? Dneska totiž po příchodu z práce jsem zapl počítač a zaseklo se to asi ve třetině toho status baru pod logem...celkem by mě zajímalo, na čem se to kouslo.

Díky všem za případné postřehy a rady...:)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.