Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Android - obnova dat  (Přečteno 5350 krát)

Kedrigern

Android - obnova dat
« kdy: 16 Února 2012, 18:55:00 »
Ahoj, mám dvě otázky:
1) Potřeboval bych na Andoridím tabletu obnovit smazaná data. Je šance? Něco jako Photorec? Nějaká app? Či ssh?
2) Asi by mi pomohla rada na nějaké kvalitní forum o Androidu. Nicméně nechci něco s kulturou fór okolo MS produktů. Něco jako tady to naše milé a příjemné fórum.

Rover623

Re:Android - obnova dat
« Odpověď #1 kdy: 16 Února 2012, 19:31:38 »
Co klasické Xdevelopers

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

Kedrigern

Re:Android - obnova dat
« Odpověď #3 kdy: 17 Února 2012, 15:36:14 »
Děkuji.

Inu, tak poznatky (budu rozšiřovat):
1) Android 3.x nemá mass storage, namísto toho má MTP (media transfer protocol). Existuje modul pro fuse. Funguje však jen na Ubuntu 32bit (tvaří se, že funguje, ale spadne na velkých pointrech - error fstat() ).
2) VirtualBox s 32bit LinuxMint na mém Ubuntu 64bit nevidí Androida jako USB
3) Na Ubuntu 32bit tento návod zabral krásně: http://www.omgubuntu.co.uk/2011/08/asus-transformer-file-sync-mount-ubuntu/, bohužel jen na jednom ze dvou Androidů, které tu mám (oboje Asus Transformer TF101 s Androidem 3.2.1). Na druhém připojovací příkaz:
Kód: [Vybrat]
sudo mtpfs -o allow_other /media/transformernic nezahlasí, ale:
Kód: [Vybrat]
ls /media/transformer
ls: nelze přistoupit k /media/transformer: Koncový komunikační bod není připojen
V druhém zařízení ls normálně funguje. Prostě fuse.

Takže jsem skončil na tom, že v dané zařízení neumím připojit jako mass storage.
« Poslední změna: 18 Února 2012, 20:44:28 od Kedrigern »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.