Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Ubuntu One má problémy se synchonizováním všech souborů  (Přečteno 1538 krát)

Übermensch

• Aktivní člen
  • *
U1 mi některé složky sesynchronizuje celé, některé ne. Pozoruji to hlavně u složek s bohatou strukturou podsložek.
I když proces synchonizace vypnu a zapnu, stejně se všechno neaktualizuje na cloudovém serveru, i když to vyhodí bublinu "Soubor XY a 15000 dalších se uploadují na server".

Co s tím?
^\-(o)_(o)-/^

Tadeáš Pařík

• Předseda občanského sdružení Ubuntu ČR a člen placené komunitní podpory
    • Ubuntu.cz
Re:Ubuntu One má problémy se synchonizováním všech souborů
« Odpověď #1 kdy: 21 Února 2012, 10:25:10 »
Nechat to běžet třeba přes noc. Taky tam mám spoustu dat a když se provádí první synchronizace, ať už upload nebo download, tak to nechám být a ráno je to tam všechno...
Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz.

Ubuntu 14.04 64 bit / Windows 10 Pro - Intel DH87MC, Intel Core i7-4771, 8GB Ram, Kingston HyperX 3K SSD 120GB, Intel HD 4600 a ASUS GTX660-DC2OCPH-2GD5
Ubuntu 14.04 64bit - HP ProBook 4525s
Ubuntu 14.10 32bit - ThinkPad R52 (testování)

pariktadeas@jabbim.cz

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
« Odpověď #2 kdy: 21 Února 2012, 10:29:20 »
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

Übermensch

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 21 Února 2012, 10:36:12 »
Kdyby to tam bylo přes noc byl bych rád. Jenomže tenhle problém pozoruji už asi rok, akorát nedávno jsem se rozhodl, že veškerý obsah na U1 vymažu a postupně to nahraji znova. Situace se nezlepšila.

Pokud požaduješ spolehlivost, tak www.dropbox.com

No, nejraději bych se pokusil to vyřešit u U1, než bych případně přešel k nějaké "cizí" službě.
^\-(o)_(o)-/^

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
« Odpověď #4 kdy: 21 Února 2012, 10:38:59 »
Kdyby to tam bylo přes noc byl bych rád. Jenomže tenhle problém pozoruji už asi rok, akorát nedávno jsem se rozhodl, že veškerý obsah na U1 vymažu a postupně to nahraji znova. Situace se nezlepšila.

Pokud požaduješ spolehlivost, tak www.dropbox.com

No, nejraději bych se pokusil to vyřešit u U1, než bych případně přešel k nějaké "cizí" službě.

Já si s Ubuntu One hrál také asi cca 1 rok, než jsem pochopil, že pro pracovní soubory to není. Nízká spolehlivost.
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

Milhouse

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #5 kdy: 21 Února 2012, 11:29:59 »
Než Dropbox, raději doporučím úložiště Wuala. Mám ho i placené, je naprosto OK. Levnější, data posílá zakodované, lze přímo z úložiště streamovat obsah, jako mp3 atd.

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.