Dobrý den,měl bych dotaz, zda je možné naplnit podporu pro DRM soubory do Ubuntu.Děkuji za odpověď
Citace: bodnula 23 Února 2012, 11:07:38Dobrý den,měl bych dotaz, zda je možné naplnit podporu pro DRM soubory do Ubuntu.Děkuji za odpověďČo podtým myslíš? Akože chránené súbory?
na takovéto "vymoženosti" si musíš připlatit, tuším že to zvládá Fluendo
Citace: pacholik 23 Února 2012, 13:34:02na takovéto "vymoženosti" si musíš připlatit, tuším že to zvládá FluendoUrčite iba platenou cestou?
Citace: jAster_BA 23 Února 2012, 19:08:53Citace: pacholik 23 Února 2012, 13:34:02na takovéto "vymoženosti" si musíš připlatit, tuším že to zvládá FluendoUrčite iba platenou cestou?To by mě právě zajímalo... mam požadavek od vedení, že chtějí systém s DRM + SW na vypalování (bez bližších specifikací) + nějaké drobnosti (DNS, DHCP, "SAMBA", ...) za WIN server se mi nechce zbytečně platit, pokud by toto mohl řešit na Linuxu.... jen problém s DRM
Citace: bodnula 23 Února 2012, 19:14:36Citace: jAster_BA 23 Února 2012, 19:08:53Citace: pacholik 23 Února 2012, 13:34:02na takovéto "vymoženosti" si musíš připlatit, tuším že to zvládá FluendoUrčite iba platenou cestou?To by mě právě zajímalo... mam požadavek od vedení, že chtějí systém s DRM + SW na vypalování (bez bližších specifikací) + nějaké drobnosti (DNS, DHCP, "SAMBA", ...) za WIN server se mi nechce zbytečně platit, pokud by toto mohl řešit na Linuxu.... jen problém s DRM Takže čo chceš s tým DRM? Vytvárať chránené súbory alebo iba prehrávať?
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=941158 nemám s tým moc skúseností. Ale skús mplayer2.