Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: TuneUp Utilities pro ubuntu 11.10  (Přečteno 1166 krát)

seven

• Návštěvník
TuneUp Utilities pro ubuntu 11.10
« kdy: 06 Března 2012, 23:15:42 »
Ahoj jsem v linuxu nový a chtěl bych si do ubuntu 11.10 nainstalovat tuneup utilities aby se mi zrychlilo pc a zablokovali reklamy v prohlížeči, nemáte někdo nějaký schopný link s návodem? Jak zjistím jakou mám verzi ubuntu? tou 11.10 si nejsem moc jistý... :-)

Maybien

• Host
Re:TuneUp Utilities pro ubuntu 11.10
« Odpověď #1 kdy: 06 Března 2012, 23:19:40 »
zrychlit PC max. tak odlehcenou distribuci a upravami programu po zapnuti a zbytecnych kravinek a nejake ty reklamy na internetu se daji odstranit pluginem AdBlock, vim ze funguje na chromu i firefoxu. tune up na ubuntu nepotrebujes a je zbytecne to isntaloval pres wine apod.

seven

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 07 Března 2012, 10:42:57 »
oki nainstaloval jsem do firefoxu doplněk ad block a beru že že ubuntu tune up nepotrebuje :-) vyřešeno

Maybien

• Host
« Odpověď #3 kdy: 07 Března 2012, 11:19:26 »
oki nainstaloval jsem do firefoxu doplněk ad block a beru že že ubuntu tune up nepotrebuje :-) vyřešeno
jinak co mam odzkousene tak pro slabsi PC s mensi pameti je lepsi neinstalovat adblock na reklamy, ale jen blokaci flash. zabira to vice jak o polovinu mene pameti. u me adblock nejakych 25MB pameti, flash block 8MB. na YT pouzivam minitube takze vicenasobny klik pro aktivaci flash me nezajima :)

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
« Odpověď #4 kdy: 07 Března 2012, 15:16:04 »
TuneUp by ti ani nefungoval  ;). Pokial chceš rýchlejší desktop(máš menej výkonný počítač) stačí skúsiť iné prostredie.
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.