Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problém s programem aTube catcher  (Přečteno 4105 krát)

PedoN

• Návštěvník
Problém s programem aTube catcher
« kdy: 08 Března 2012, 19:46:47 »
Ahoj, mám problém s programem aTube catcher. Je to program pro windows, takže ho instaluju přes wine, ale když ho spustím, tak píše, že se spouší, ale nakonec se nic nestane. Zkoušel jsem přes wine i jiné programy a ty šly bez problému (např. winamp).
Tenhle OS mám asi 2 dny, takže jsem začátečník...  :)
Díky za odpověď.

pacholik

• Závislák
Re:Problém s programem aTube catcher
« Odpověď #1 kdy: 08 Března 2012, 22:11:20 »
používej nativní aplikace
Stahování z YouTube, Minitube, Multimédia

mattyy1

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 09 Března 2012, 18:04:53 »
Přesně tak, používat Linux a na něm pouštět Windowsácké programy je nesmyslné a zbytečné.
Winamp plně zastane např. Amarok, Audacious, Totem, Mplayer atd.., stačí do Centra Softwaru napsat slovo "přehrávač" nebo "hudba".
Stahování z Youtube umí i doplněk Download Helper do Firefoxu nebo výše zmíněné aplikace. Tenhle doplněk navíc dokáže i udělat z Youtube videa MP3 soubor.

Přes Wine by se mělo pouštět jen to, co nemá na Linuxu alternativu.
NTB - MSI GE60 / i5 4210H / GTX 860M / Arch Linux x64 + KDE5
PC - i5 4460 / GTX 750 Ti / Ubuntu 16.04 x64 + Unity

PedoN

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 11 Března 2012, 13:34:31 »
Díky :)

zdenek6303

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 17 Prosince 2013, 21:51:29 »
to "pacholik" : Znáte nativní aplikaci, která zvládne to co aTube Catcher, to jest i stahovat a ukládat časový průběh toho, co se děje na Ploše (nebo na zvoleném výřezu Plochy), a to včetně zvuku ? Jsem BFU-1, tak bych Vám byl velmi vděčen za jakýkoliv hint. (A asi nejen já...)

Rover623

« Odpověď #5 kdy: 17 Prosince 2013, 23:45:13 »

zdenek6303

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 20 Prosince 2013, 00:53:26 »
to "Rover623" : Já dosud používal recordMyDesktop, ale nadšený jsem z něj zrovna nebyl - podle mého názoru je to nedodělek. Vadí mi na něj především to, že žádný krok se neschvaluje, proto jej nelze zrušit/vrátit zpět (takové Undo je ve windowsáckých programech pořád ještě dobrým zvykem) - což mi chybí hlavně při výběru plochy záznamu, která se nedělá přímo na Ploše, ale na miniaturní zmenšenině skutečné Plochy. Taky bych uvítal pár klávesových zkratek, aby se nemuselo všechno ovládat jen klikáním.
O vynikajícím programu SimpleScreenRecorder jsem nevěděl (nebyl ve Zdrojích softwaru Ubuntu). Našel jsem jej až po Vašem upozornění v repozitáři M. Baerta a odtud nainstaloval přes terminál. Po vyzkoušení si myslím, že se možnostmi, přesností i variantami ovládání plně vyrovná  podobným programům ve všech OS včetně (dost draze) prodávanému Bandicam-u. (Má jen malinkou pihu na kráse : na Ubuntu lze použít až od 13.10 [Sauce Salamander].)
BTW : Pro mne jako BFU, který oper. systém jen používá (a na jeho úpravy a zdokonalování ani nemá dost šedé kůry), je těch distribucí a jejich vydání za 22 let od kernelu Linuxu trochu moc...
« Poslední změna: 20 Prosince 2013, 15:54:20 od zdenek6303 »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.