Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: wasteland pro linux - 1 500 000  (Přečteno 4295 krát)

Uran

• Aktivní člen
  • *
wasteland pro linux - 1 500 000
« kdy: 20 Března 2012, 12:46:23 »
Na svem oblibenem vebu Madbrahmin jsem narazil na zajimavou novinku: http://madbrahmin.cz/diskuse/1269. Na strankach projektu je podminka, ze verzi pro Linux a OSX udelaji jen kdyz se vybere minimalne 1 500 000 $. uz k tomu moc nechybi a zbyva relativne dlouha doba do konce (28 dni).

Prosim pridejte se a prispejte vyvoj nebo preklad teto hry.

http://www.kickstarter.com/projects/inxile/wasteland-2

Dekuji.
"Pouze text v MS Wordu je opravdu čistý, příteli."

RRRadek Neužil

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
Re:wasteland pro linux - 1 500 000
« Odpověď #1 kdy: 20 Března 2012, 20:17:39 »
Nějak krapet nechápu co že je to za hru ale pokud bude dobrá a česky a objeví se USC tak si jí rád koupím. ;)
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
« Odpověď #2 kdy: 20 Března 2012, 21:30:45 »
Ide o to, že si tu hru musíš kúpiť dopredu a zafinancovať tak vývoj hry. Toto je pokračovanie staršej predchodkyne, ktorá bola zrejme podla všetkého úspešná.
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

sabraq

• Závislák
  • Bootloader-není téma k hovoru,ani zbytný prostor
« Odpověď #3 kdy: 22 Března 2012, 22:55:57 »
...jenže kterou nikdo už ani nezná, když je to hra z roku 1988. Připadá mi to trochu divné.
PP v kolečku - není licence,pouze upozornění na reklamu
"Dress code" - oblečení podle předpisu(ne kódované oblečení)
CC v kolečku - je licence,značí,že se někdo nesmírně snaží

jAster_BA

• Závislák
« Odpověď #4 kdy: 22 Března 2012, 23:10:37 »
... trochu divné.
Minimálne. Potrebujú si asi nejako zarobiť a nikdo im to nezafinancuje...
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Uran

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #5 kdy: 24 Března 2012, 10:59:41 »
...jenže kterou nikdo už ani nezná, když je to hra z roku 1988. Připadá mi to trochu divné.

No tak ja ji treba znam. Jinak autori se podileli na hrach ze sveta "falloutu" coz je pro me docela dobra vizitka. Na youtube se je mozne mrknout na ingame video z puvodniho Wastelandu.

Ted jsem kouknul a vybralo se neco pres 1,5 M takze vznikne i verze pro Linux a Mac OS.

Tema jsem zalozil pro to, ze na linuxu postradam klasicke RPG hry a tohle hra by to mohla zmnenit.

Chapu, ze to je ve fazi vyvoje a cil/e se mohou zmenit, ale kdyz nic neriskujeme tak nic neziskame.

V soucasne dobe je mozne prispet i pres PayPal treba i symbolickou castkou 1 $.

Neberte to jako placenou reklamu Jsem jen nadseny fanousek RPG. Drive hral prave takoveto starsi RPG a rad bych si je v budoucnu jeste zahral.

sabraq

• Závislák
  • Bootloader-není téma k hovoru,ani zbytný prostor
« Odpověď #6 kdy: 24 Března 2012, 18:28:33 »

No tak ja ji treba znam. Jinak autori se podileli na hrach ze sveta "falloutu" coz je pro me docela dobra vizitka. Na youtube se je mozne mrknout na ingame video z puvodniho Wastelandu.

Ted jsem kouknul a vybralo se neco pres 1,5 M takze vznikne i verze pro Linux a Mac OS.

Tema jsem zalozil pro to, ze na linuxu postradam klasicke RPG hry a tohle hra by to mohla zmnenit.

Chapu, ze to je ve fazi vyvoje a cil/e se mohou zmenit, ale kdyz nic neriskujeme tak nic neziskame.

V soucasne dobe je mozne prispet i pres PayPal treba i symbolickou castkou 1 $.

Neberte to jako placenou reklamu Jsem jen nadseny fanousek RPG. Drive hral prave takoveto starsi RPG a rad bych si je v budoucnu jeste zahral.
Nmo tak to je jiná, z toho článku v odkazu jsem to pochopil trochu jinak..
PP v kolečku - není licence,pouze upozornění na reklamu
"Dress code" - oblečení podle předpisu(ne kódované oblečení)
CC v kolečku - je licence,značí,že se někdo nesmírně snaží

jAster_BA

• Závislák
« Odpověď #7 kdy: 25 Března 2012, 20:08:47 »
Aj ja som teraz pozeral gameplay a pokial to má byť rovnaké, tak to bude velmi zlé. Grafika nakolko nie je najpodstatnejšia hrá svoju rolu a v dnešnej dobe zanechať hratelnosť/typ hrania hry taký rovnaký je takmer nemožné. Napriek tomu držím projektu palce a dúfam, že sa objaví viac takých, ktorí budú ochotní vyvíjať pre Linux.

Yontalcar

• Stálý člen
  • **
  • Semper fidelis
« Odpověď #8 kdy: 26 Března 2012, 11:15:24 »
Aj ja som teraz pozeral gameplay a pokial to má byť rovnaké, tak to bude velmi zlé. Grafika nakolko nie je najpodstatnejšia hrá svoju rolu a v dnešnej dobe zanechať hratelnosť/typ hrania hry taký rovnaký je takmer nemožné.
Co bys chtěl od hry z r. 1988? Vžyť i většina herního textu je kvůli úspoře místa vytištěna v manuálu (!)
NB: ASUS X53U - AMD Brazos E450; Debian GNU/Linux Sid amd64 (KDE 4.14)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist. - Albert Einstein

Uran

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #9 kdy: 26 Března 2012, 15:30:52 »
Aj ja som teraz pozeral gameplay a pokial to má byť rovnaké, tak to bude velmi zlé. Grafika nakolko nie je najpodstatnejšia hrá svoju rolu a v dnešnej dobe zanechať hratelnosť/typ hrania hry taký rovnaký je takmer nemožné. Napriek tomu držím projektu palce a dúfam, že sa objaví viac takých, ktorí budú ochotní vyvíjať pre Linux.

Spise to vypada, ze to bude izometricka grafika ala fallout.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.