Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: USB port replicator + DVI  (Přečteno 1108 krát)

baboon

• Návštěvník
USB port replicator + DVI
« kdy: 02 Dubna 2012, 11:46:29 »
Zdravím,

Mám k notebooku připojený port replicator Fujitsu ( http://tinyurl.com/c4x3hu8 ) a bohužel mi na něm nefunguje DVI výstup. Druhý display mi svítí zeleně, nějaký vstup do něj tedy jde, ale nedaří se mi to nikde nastavit (v monitorech není na výběr). Jinak vše funguje (audio i USB porty).

Díky, Baboon

baboon

• Návštěvník
Re:USB port replicator + DVI
« Odpověď #1 kdy: 02 Dubna 2012, 12:17:17 »
Ještě upřesním, po připojení toho replicatoru je display v zařízeních, v dmesg najdu zprávu "DisplayLink USB device /dev/fb0 attached. 1920x1080 resolution. Using 8104K framebuffer memory", jenže nevím, jak bych ho mohl připojit a nejlépe na něj rozšířit plochu..

Rover623

« Odpověď #2 kdy: 02 Dubna 2012, 13:15:16 »
Já myslím, že ten druhý displej se objeví až potom co připojíš na ten replikátor externí monitor.

V BIOSu bude také nutné nastavit default video na docking, tedy u mého Dellu to nutné je

baboon

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 03 Dubna 2012, 17:14:54 »
No monitor je samozřejmě připojen, svítí dokonce zeleně, myšleno jako že celá obrazovka je svítivě zelená..Ale nedaří se mi to nastavit tak, aby se na tom zobrazilo něco rozumného..

Rover623

« Odpověď #4 kdy: 03 Dubna 2012, 19:05:41 »
Pokud vím, 11.04 a 11.10 mají trochu problémy pokud jde o externí monitory, snad by to mohlo být ve 12.04 opraveno

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.