Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: drobnosti, ktere potesi  (Přečteno 1688 krát)

RapMan

• Aktivní člen
  • *
drobnosti, ktere potesi
« kdy: 03 Dubna 2012, 15:53:13 »
Z testovani 12.04 mam stale vetsi radost. Ted napriklad z toho, ze ruzne programy na instalaci baliku (software center, aktualizace) si rozumi a nekrici, ze nejde instalovat baliky kvuli tomu, ze apt je pouzivano. Nevim, jestli to uz mela 11.10, v 11.04 jeste ne.

Jaka drobnost potesila vas, o ktere se moc nepise?

Pavel Káčerek

Re:drobnosti, ktere potesi
« Odpověď #1 kdy: 03 Dubna 2012, 16:08:21 »
Z testovani 12.04 mam stale vetsi radost. Ted napriklad z toho, ze ruzne programy na instalaci baliku (software center, aktualizace) si rozumi a nekrici, ze nejde instalovat baliky kvuli tomu, ze apt je pouzivano. Nevim, jestli to uz mela 11.10, v 11.04 jeste ne.

Jaka drobnost potesila vas, o ktere se moc nepise?
ne 11.10 to nemnela a jestli to ma 12.04 tak jsem tedy velice potěšen občas to bylo na nervi  :) mně osobně zaujala funkce pozadi plochy při přihlášovaní jelikož sem se v 11.10 pokoušel obrazek mnenit přes ubuntu-tweak a moc se nedařilo ale to je obravdu jen taková moc nevýznamná drobnost více mne potěšilo přidaní dalších funkcí unity do compizu a nastaveni launcheru v systemu ale to už je zase větší drobnost momentalně netestuji takže toho moc nemam...
Kubuntu 15.10 Wily Werewolf 64-bit
Intel® Celeron(R) CPU B830 @ 1.80GHz × 2 ||RAM: 4GB ||HDD: 500GB|| Grafika: Intel® Sandybridge Mobile

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.