Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: MOTOGP2-klávesnica  (Přečteno 1296 krát)

jarohala

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 356
  • Linux je super
    • Zobrazit profil
MOTOGP2-klávesnica
« kdy: 05 Dubna 2012, 19:05:25 »
 Dobrý deň,oprášil som staršiu hru MotoGP2 všetko mi ide len klávesnica nejde nastaviť klasicky ako vo Windows,tam mi to ide šipkami-rýchlosť ,do lava,prava ,brzda atď...Tu mi ide len Enter a Esc. Neviete ako sa to nastaví?Ďakujem. Takto to vypadá,to nastavenie.

[příloha smazaná administrátorem]
« Poslední změna: 06 Dubna 2012, 15:11:36 od jarohala »

superbo

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 810
  • ???
    • Zobrazit profil
Re:MOTOGP2-klávesnica
« Odpověď #1 kdy: 07 Dubna 2012, 08:39:22 »
přidávám se, mám stejný problém s touto hrou :( Akorát mi nejde zobrazit to okénko s touto konfigurací.
« Poslední změna: 07 Dubna 2012, 08:42:58 od milzou »
Acer Aspire V3-571G-53234G1TMaii - Intel Core i5 3230M, Grafika Intel HD 4000 + Nvidia GeForce GT 730M, 8GB DDR3, 128GB SATA SSD
Dell Latitude 5480 -  Intel Core i5 7200U, Intel HD Graphics 620, 16GB DDR4-2400MHz, 128GB SSD
Stolní PC - MB ASRock X570 PRO4, AMD Ryzen 5 3600, AMD Radeon RX 5600 XT, 32GB DDR4 3200MHz, 480GB nvme + 480GB SATA SSD

jarohala

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 356
  • Linux je super
    • Zobrazit profil
Re:MOTOGP2-klávesnica
« Odpověď #2 kdy: 07 Dubna 2012, 16:52:28 »
Zdravím,aj normálne stlačíš Konfigure kontrols? Vo Windows je podobné okno ale tam je to už navolené na šipky.

superbo

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 810
  • ???
    • Zobrazit profil
Re:MOTOGP2-klávesnica
« Odpověď #3 kdy: 07 Dubna 2012, 17:16:49 »
kliknu na konfigure controllers a spadne to
Acer Aspire V3-571G-53234G1TMaii - Intel Core i5 3230M, Grafika Intel HD 4000 + Nvidia GeForce GT 730M, 8GB DDR3, 128GB SATA SSD
Dell Latitude 5480 -  Intel Core i5 7200U, Intel HD Graphics 620, 16GB DDR4-2400MHz, 128GB SSD
Stolní PC - MB ASRock X570 PRO4, AMD Ryzen 5 3600, AMD Radeon RX 5600 XT, 32GB DDR4 3200MHz, 480GB nvme + 480GB SATA SSD

Deadly

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 280
    • Zobrazit profil
Re:MOTOGP2-klávesnica
« Odpověď #4 kdy: 08 Dubna 2012, 11:20:00 »
Nastavení klávesnice v MotoGP 2 pod Wine nefunguje. Ale aby fungovala klávesnice, je potřeba použít nativní knihovnu "dinput8.dll". Já mám dinput8.dll nakopírovanou z Windows XP do ".wine/dosdevices/c:/windows/system32".

http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=version&iId=5418&iTestingId=25375
̶I̶n̶t̶e̶l̶ ̶C̶o̶r̶e̶2̶ ̶Q̶u̶a̶d̶ ̶C̶P̶U̶ ̶Q̶9̶4̶0̶0̶ ̶2̶.̶6̶6̶G̶H̶z̶ ̶I̶n̶t̶e̶l̶,̶ ̶4̶ ̶G̶B̶ ̶R̶A̶M̶,̶ ̶G̶e̶F̶o̶r̶c̶e̶ ̶G̶T̶X̶ ̶7̶5̶0̶ ̶T̶i̶,̶ ̶A̶S̶U̶S̶ ̶X̶o̶n̶a̶r̶ ̶D̶S̶,̶ ̶U̶b̶u̶n̶t̶u̶ ̶1̶4̶.̶0̶4̶ ̶6̶4̶b̶i̶t̶
Intel Core i5-4690K 3.50GHz, 16 GB RAM, GeForce GTX 1060 6GB, ASUS Xonar DGX, Ubuntu 18.04 64bit

jarohala

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 356
  • Linux je super
    • Zobrazit profil
Re:MOTOGP2-klávesnica
« Odpověď #5 kdy: 09 Dubna 2012, 23:37:34 »
Zdravím ,neviem to odtiaľ stiahnúť.

rainbof

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 255
  • Pták nespavák
    • Zobrazit profil
Re:MOTOGP2-klávesnica
« Odpověď #6 kdy: 10 Dubna 2012, 10:21:17 »
Ranní ptáče dřív doskáče!

superbo

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 810
  • ???
    • Zobrazit profil
Re:MOTOGP2-klávesnica
« Odpověď #7 kdy: 10 Dubna 2012, 13:04:21 »
přidal jsem a byla už jenom bílá obrazovka, ze které se nedalo vyskočit
Acer Aspire V3-571G-53234G1TMaii - Intel Core i5 3230M, Grafika Intel HD 4000 + Nvidia GeForce GT 730M, 8GB DDR3, 128GB SATA SSD
Dell Latitude 5480 -  Intel Core i5 7200U, Intel HD Graphics 620, 16GB DDR4-2400MHz, 128GB SSD
Stolní PC - MB ASRock X570 PRO4, AMD Ryzen 5 3600, AMD Radeon RX 5600 XT, 32GB DDR4 3200MHz, 480GB nvme + 480GB SATA SSD

 


Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.