Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: zoner photo studio vo wine  (Přečteno 6562 krát)

luciduci

• Návštěvník
zoner photo studio vo wine
« kdy: 22 Dubna 2012, 19:00:14 »
Mala som nainštalovaný zoner p.s. 14 legalnu licenciu stabilny wine 1.4 . Používala som ho každý deň bez problémov , a po poslednom vypnutí mi začal wine (1.4) vyhadzovať chybu "chybná inštalácia", "inštalácia neplatná pre tento operačný systém" a wine 1.4 odmieta čokoľvek nainštalovať, od .net framework cez mdac knižnicu (mam pocit že ich wine sam odseba odinštaloval alebo jednoducho ignorujel) po stupidnu hru miny (cca. pred mesiacom som reinštalovala laptop a znova som všetko nahadzovala) . Mala som cez wine ešte program Dynamicphoto HDR a ten zatial funguje. Milujem Ubuntu  ale s týmto problémom si neviem poradiť, skúšala som už hadam všetko. možno pomôže, že graficka karta mi začala iba na youtube zobrazovať "šmolkov" .

dufam že mi poradite, lebo tieto problemy mi začali z minuty na minutu, ešte nikdy sa mi niečo taketo nestalo... a neviem už čo stym, nedočkavo čakam na novu distribuciu a dufam že sa tym čo to vyrieši :)
Acer Aspire E1-522 ,AMD Quad-Core Processor 1,5GHz,AMD Radeon HD 8330

UBUNTU 12.04 LTS 64-bit

pacholik

• Závislák
Re:zoner photo studio vo wine
« Odpověď #1 kdy: 22 Dubna 2012, 20:06:37 »
jestli ti to dřív fungovalo tak můžeš zkusit smazat složku ~/.wine a všechno nainstalovat znovu, jinak babo raď

luciduci

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 23 Dubna 2012, 21:00:44 »
bába je bezradna, skusila som a funguje mi iba free zoner ps 13, vyššia verzia ani samotna 13 trial vobec ani mdac kniznice ani .net framework.... a pred tym toto všetko išlo ! dufam že nova distribucia Ubuntu mi čosi porieši.... čitala som že toto robila nestabilna verzia wine 1.5  ale to nie je moj pripad...

UBUNTU 12.04 LTS 64-bit

pacholik

• Závislák
« Odpověď #3 kdy: 23 Dubna 2012, 22:28:00 »
Wine 1.4 vyšlo nedávno, takže mezi stabilní a nestabilní verzí zatím není moc rozdíl. Můžeš zkusit starší wine 1.2. Pro používání víc verzí wine najednou si můžeš pomoct s PlayOnLinux.

slavcok

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 29 Září 2013, 22:37:55 »
Ako si dopadol s tou instalaciou Zoner?
Toshiba Satellite A305

luciduci

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 18 Listopadu 2013, 21:37:52 »
neviem či je to ešte aktuálne, ale nakoniec to stále funguje s najnovšou verziou wine cez playonlinux, ale fungujú mi iba prvé vydania inštalačných balíkov... updaty mi vykazujú poškodenú inštaláciu

UBUNTU 12.04 LTS 64-bit

slavcok

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #6 kdy: 20 Listopadu 2013, 20:03:15 »
neviem či je to ešte aktuálne, ale nakoniec to stále funguje s najnovšou verziou wine cez playonlinux, ale fungujú mi iba prvé vydania inštalačných balíkov... updaty mi vykazujú poškodenú inštaláciu

prosim viac informacii, ja mam seriove cislo pre verziu 14
Toshiba Satellite A305

luciduci

• Návštěvník
« Odpověď #7 kdy: 20 Listopadu 2013, 21:34:33 »
aj ja mám verziu 14, ale každá verzia má ešte svoje upgrady a updaty, tzv. zostavy/sestavení, bolo ich celkom 7 a mne vždy išlo len to prvé základné 14.0.1.2 alebo mi ešte išla aj free verzia, ( k tomuto základnemu zostaveniu  14.0.1.2 som sa dopátrala na nemenovanom uložisku ). takže je nutné skontrolovať si akú  máte verziu sestavení, v priečinku to ukazuje na ikone .exe súboru na tej ikonke "krabičky/balíku" je to uvedené v pravom dolnom rohu, ak to nie je uvedené aj vo vlastnostiach alebo názve

Fungovalo mi to cez play on linux ale update na ver.4.2.1 som neskúšala, mala som naištalovanú verziu pred update (bola v ubuntu 13.04), a fungovalo to s tým, že som vždy mala najnovšiu verziu wine, ak vyšiel nový wine, spúštalo sa hlásenie o chybe programu.

zps15 mi nefungoval, správne, po inštalácii uvodna obrazovka nereagovala, nešli nahodiť serials numb. a so zps16 som ešte nemala tú česť.

UBUNTU 12.04 LTS 64-bit

slavcok

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #8 kdy: 21 Listopadu 2013, 22:10:52 »
Ja nemam krabicovu verziu Zoneru.

Skusil som to nainstalovat a zobrazila sa mi tato hlaska

[příloha smazaná administrátorem]
Toshiba Satellite A305

beer

• Host
« Odpověď #9 kdy: 22 Listopadu 2013, 09:47:57 »
Tak si je stáhni a přidej na správné místo a je to, ne?

luciduci

• Návštěvník
« Odpověď #10 kdy: 22 Listopadu 2013, 22:53:25 »
ja mám na to jednoduchý recept :-D označiť políčko- tento dialóg nabudúce nezobrazovať... pretože mi to niekedy zobrazilo aj po doplnení knižníc a aj keď som ich tam nemala, nevidela som v používaní rozdiel... predsalen je to original pre wind. tak tomu občas "prepne"

UBUNTU 12.04 LTS 64-bit

sabraq

• Závislák
  • Bootloader-není téma k hovoru,ani zbytný prostor
« Odpověď #11 kdy: 01 Prosince 2013, 13:06:34 »
MDAC 2.7 a 2.8 jsou dostupné přes winetricks.
PP v kolečku - není licence,pouze upozornění na reklamu
"Dress code" - oblečení podle předpisu(ne kódované oblečení)
CC v kolečku - je licence,značí,že se někdo nesmírně snaží

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.