Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nenačítání některých stránek  (Přečteno 1816 krát)

Dotch

• Návštěvník
Nenačítání některých stránek
« kdy: 27 Dubna 2012, 21:57:06 »
Ahoj, mám problém při vstupu na stránku www.darkorbit.com (internetová hra). Stránka se nenačte a vyskočí chyba:
"Error: the xajax Javascript component could not be included. Perhaps the URL is incorrect?
URL: http://do.a.bpcdn.net/js/xajax_js/xajax_core.js?__cv=7d18ea9cdeb1f1b391cff64cb943d300"
Zkoušel jsem to s různými prohlížeči i s verzemi ubuntu, konkrétně 11.04 a 12.04. přitom na windowsech to normálně funguje (zkoušeno na pc s win XP a přes VirtualBox s win 7)

Nevíte někdo prosím kde bych měl hledat chybu?

britva2

• Návštěvník
Re:Nenačítání některých stránek
« Odpověď #1 kdy: 27 Dubna 2012, 23:41:55 »
Ahoj zkousel jsem stranku zobrazit na ubuntu 11.04, firefox 12 a nacetla se naprosto bezproblemu(a to mam mobilni pripojeni). Rozhodne bych se podival do nastaveni prohlizece jestli mas povolen java script. A popr. jestli mas v systemu nainstalovanou javu (mam open JDK java 6). Snad ti to pomuze cus

Dotch

• Návštěvník
Re:Nenačítání některých stránek
« Odpověď #2 kdy: 28 Dubna 2012, 08:15:00 »
javu naistalovanou mam (java-6-openjdk) problém bude někde jinde te jsem narazil na stránky www.imdb.com které se také nenačítají. Vůbec se nenačte grafika. Vidím jen bílou stránku s černym textem podsebou.

Ještě jsem teď zkoušel se připojit přes TOR a tam to taktéž jede nermálně a to v tom prohlížeči aurora nemám javu ani flash.
« Poslední změna: 28 Dubna 2012, 08:20:08 od Dotch »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.