Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Blmne mně nebo i vám??  (Přečteno 1588 krát)

Pavel Káčerek

Blmne mně nebo i vám??
« kdy: 29 Dubna 2012, 16:45:08 »
Zdravim jak u ubuntu 11.10 tak u 12.04 stačí změnit rozlišeni obrazu,frekvenci,či jednoduše se přepnout na jineho uživatele a ubuntu je v nepoužitelném stavu; například horní panel šumí jako televize (nehybně) když najedu na launcher sotva z něho dostanu myš jelikož se ukrutně seká a spustit nějaký program... to už je na vytahnutí pc ze zasuvky...Proto se ptám čím to může být?? grafikou??  či nečím jiným?? dík

Pzn.;dělá i při čisté instalaci
Kubuntu 15.10 Wily Werewolf 64-bit
Intel® Celeron(R) CPU B830 @ 1.80GHz × 2 ||RAM: 4GB ||HDD: 500GB|| Grafika: Intel® Sandybridge Mobile

janek-m

• Host
Re:Blmne mně nebo i vám??
« Odpověď #1 kdy: 29 Dubna 2012, 17:07:06 »
Mne riadne blbne 12.04. S 11.10 som nemal žiadne problémy. V LTS verzii sa morím s viacerými problémami, ale najväčším je neúnosné prehrievanie NTB, v úplnom pokoji sa teploty šplhajú nad 60 stupňov a ak spustím nejakú aplikáciu tak aj nad 70 a u Skype ani nevravím. Ďalej mám problémy s vypínaním a reštartom. Tu to vždy na bodkách zamrzne a musím tvrdo vypnúť. Tak v každom prípade som sklamaný z tejto verzie Ubuntu. Pripomína mi to U 11.04, ktorá bola tiež dosť nepodarená. Zaujímavé je, že live CD LTS verzie fungovalo perfektne, ale po nainštalovaní .... katastrofa. A ešte mám problém aj s Centrom softvéru, ktorý často padá, a čo sa mi ešte nestalo, nainštaluje program, ktorý zvolím, ale ten sa nedá vôbec spustiť. 
« Poslední změna: 29 Dubna 2012, 17:38:33 od janek-m »

Pavel Káčerek

« Odpověď #2 kdy: 29 Dubna 2012, 17:50:24 »
já kromě výše uvedených problemů a ubuntu one jsem velice spokojen nakenec se přeci jen zda že rychlost je stejna jako u ubuntu 11.10 možná i vyšší
Intel® Celeron(R) CPU B830 @ 1.80GHz × 2 ||RAM: 4GB ||HDD: 500GB|| Grafika: Intel® Sandybridge Mobile

Parisée

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 29 Dubna 2012, 20:12:13 »
Pangolin je podle mého citelně rychlejší, než předchozí verze, což se projeví zejména při startu a vypínání systému. A asi nejvíc mě na něm smolí prozatimní absence zdrojů a (možná) s tím spojené ne zcela standartní chování Update Manageru. Ale co jsem pročítal starší příspěvky ve fóru, podobně na tom byly krátce po svém vydání i předchozí verze.

Ale to jsme, tuším, trochu odskočili od tématu :)
« Poslední změna: 29 Dubna 2012, 20:14:29 od Parisée »
Packard Bell dot s, Intel Atom 1,66 GHz dualcore, 2 GB RAM - Ubuntu 14.04 LTS

Pavel Káčerek

« Odpověď #4 kdy: 30 Dubna 2012, 14:17:36 »
ano podle mne bude jeste potrebovat par aktualizaci coz je jasne jeste ho musej trochu doladit..
nahodou jsem dostal silnější grafiku tak sm ji tam šoupl a jede bez jedineho problemu a jěste líp...bohužel grafika už nepřijmla starý monitor tak kupuji nový
grafika uz mnela nejvissi cas
« Poslední změna: 30 Dubna 2012, 14:21:53 od Pavel Káčerek »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.