Domů
Ubuntu CZ/SK
Wiki
Komunita
Domů
Nápověda
Vyhledávání
Přihlásit
Registrovat
Prosíme
přihlašte se
nebo
zaregistrujte
.
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
nastálo
Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Fórum Ubuntu CZ/SK
»
Ubuntu pro osobní počítače
»
Obecná podpora
»
Pomalá Java
« předchozí
další »
Tisk
Stran: [
1
]
Autor
Téma: Pomalá Java (Přečteno 1069 krát)
Iver
Návštěvník
Pomalá Java
«
kdy:
30 Dubna 2012, 00:24:53 »
Zdravím. Pokouším se zprovoznit hru Minecraft. Narazil jsem ale na problém. Hodnoty FPS nevystoupí nad deset (ve Windows 30-50). Ať použiji Javu jakoukoliv. Mohlo by s tím souvislet to že mi informace o ovladačích karty hlásí "není známo"? Informace o konfiguraci mám v podpisu.
IP zaznamenána
Intel Pentium dual-core procesor T2390 (1.86 Ghz, 533 MHz FSB, 1 MB L2 cache), Up to 358 MB Mobile Intel Graphic Media Accelerator X3100, 2 GB, Ubuntu 11.10 "Precise Penguin". Používám Unity.
tomikcz
Návštěvník
Re:Pomalá Java
«
Odpověď #1 kdy:
30 Dubna 2012, 02:08:04 »
Urcite to nebude pomalou javou (minecraft mi v ubuntu beha jak pod openjdk6, tak 7 i pod javou od oracle), ale zminenou absenci ovladace graficke karty. Zkus tenhle thread
http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=15179.0
pripadne trosku zagooglit. Jinak fps mam u minecraftu srovnatelne jak ve win, tak v ubuntu.
IP zaznamenána
Iver
Návštěvník
«
Odpověď #2 kdy:
30 Dubna 2012, 09:03:33 »
Zkoušel jsem přeinstalovat Xorg podle návodu, ale stále mi to hlásí neznámé ovladače. Myslel jsem, že karty Intel už byly z blacklistu odstraněny. Opravdu nikdo nezná jednoduché řešení, jak to zprovoznit?
IP zaznamenána
Intel Pentium dual-core procesor T2390 (1.86 Ghz, 533 MHz FSB, 1 MB L2 cache), Up to 358 MB Mobile Intel Graphic Media Accelerator X3100, 2 GB, Ubuntu 11.10 "Precise Penguin". Používám Unity.
tomikcz
Návštěvník
«
Odpověď #3 kdy:
04 Května 2012, 10:03:10 »
Ja tuhle kartu bohuzel nemam a ani s ni nemam zkusenosti. Ale zkus thread prejmenovat a dat do nazvu problem s grafickou kartou Mobile Intel Graphic Media Accelerator X3100. Treba si toho vsimne vice lidi a nekdo pomuze.
IP zaznamenána
Tisk
Stran: [
1
]
« předchozí
další »
Fórum Ubuntu CZ/SK
»
Ubuntu pro osobní počítače
»
Obecná podpora