Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nenabehnutie Xservera po update z 11.10 na 12.04 VYRIEŠENÉ  (Přečteno 1097 krát)

Kraki

• Návštěvník
Aktualizoval som z 11.10 na 12.04 na netbooku Asus a všetko prebehlo bez problémov, tak som sa dal asi o 3 dni aj na aktualizáciu notebooku, ktorý mám v popise. Po aktualizácii mi systém nabehol bez problémov, akurát som si znova zapol zdroje, ktoré sa mi počas aktualizácie vypli a načítal aktualizácie balíkov. Bolo ich dosť a nečítal som ich jednotlivo. Aktualizácie sa nainštalovali. Po zapnutí už pracovné prostredie KDE, Unity nenabehli. Dostal som sa po prihlasovaciu obrazovku. Riadne som zadal meno a heslo a znova ma hodilo na túto obrazovku. Zvolil som si prostredie XFCE a nebehlo bez problémov. Pozrel som si logy v /var/log/. Robil mi problém balík fglrx-updates. Nainštaloval som balík fglrx. Po vyriešení závislostí sa ešte doinštaloval fglrx-amdcccle a odinštalovalo fglrx-updates, fglrx-amdcccle-updates, googleearth. Po reštarte Xiek už nabehli prostredia Kde aj Unity. Asi od 10.11 mi nejde 3D akcelerácia, nepodporovaná grafika :-(
Kubuntu 13.04, 3.8.0-19-generic, KDE 4.10.5, notebook Sony Vaio VGN-A397, ATI X600 a PC GA-K8NF, Athlon 1800, GeForce 6600.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.