Ano dají, záleží, co máš za verzi Ubuntu. Jestli 12.04, tak napiš do Dashe 'Správce seznamu činností', tam si nastav, co potřebuješ. Jestli máš starší verze, tak dej vědět kterou.
Citace: Tadeáš Pařík 09 Května 2012, 20:35:55Ano dají, záleží, co máš za verzi Ubuntu. Jestli 12.04, tak napiš do Dashe 'Správce seznamu činností', tam si nastav, co potřebuješ. Jestli máš starší verze, tak dej vědět kterou.Mám 12.04 a v Dashi mi to žádný Správce seznamu činností nenašlo.
Citace: Cloud 09 Května 2012, 20:44:42Citace: Tadeáš Pařík 09 Května 2012, 20:35:55Ano dají, záleží, co máš za verzi Ubuntu. Jestli 12.04, tak napiš do Dashe 'Správce seznamu činností', tam si nastav, co potřebuješ. Jestli máš starší verze, tak dej vědět kterou.Mám 12.04 a v Dashi mi to žádný Správce seznamu činností nenašlo.Ani Zeitgeist?
Tak se podívej do centra softwaru, jestli máš nainstalovaný 'Activities and Privacy Manager Tool'.
Základní nastavení je v System Settings/Privacy, takže předpokládám, že stačí začít psát 'soukromí', nebo jek je to v češtině a ono to vyplave. Výše zmínění balík Activities and Privacy Manager Tool není třeba, dá se tu zakázat všechno, co je třeba si myslím..
Citace: GdH 09 Května 2012, 21:05:21Základní nastavení je v System Settings/Privacy, takže předpokládám, že stačí začít psát 'soukromí', nebo jek je to v češtině a ono to vyplave. Výše zmínění balík Activities and Privacy Manager Tool není třeba, dá se tu zakázat všechno, co je třeba si myslím..Ano, ale když ho neměl nainstalovaný (zvláštní??, měl jsem za to, že je to v základu), tak mu to nic nenabídne...
Citace: Tadeáš Pařík 09 Května 2012, 21:07:12Citace: GdH 09 Května 2012, 21:05:21Základní nastavení je v System Settings/Privacy, takže předpokládám, že stačí začít psát 'soukromí', nebo jek je to v češtině a ono to vyplave. Výše zmínění balík Activities and Privacy Manager Tool není třeba, dá se tu zakázat všechno, co je třeba si myslím..Ano, ale když ho neměl nainstalovaný (zvláštní??, měl jsem za to, že je to v základu), tak mu to nic nenabídne...Spíš mi šlo o to, že ho taky nemám nainstalovaný