isla som podla tohto navodu a nic

USB DVB-T karta SENCOR SDB 501T
(Pod Ubuntu 10.04 Lucid Lynx)
1.Nejprve otevři Terminál a napiš (nebo nakopíruj) sudo apt-get update , po dotazu na heslo napiš
heslo (pozor, heslo píšeš, i když na obrazovce nevidíš žádnou změnu). Počkej až se změny dokončí
a zadej příkaz sudo apt-get install build-essential po dotazu na pokračování zadej y a Enter.
2.Na CD s instalačními soubory, které jsou součástí produktu vyhledej složku For Linux a otevři
Objeví se složka 9130.linux.PC.dvb-tV9.12.18.1 tu také otevři a podle příslušné architektury tvého
PC vyber složku s 32bit , nebo 64bit -ovou verzí instalačního souboru (V mém případě to
byla 32bit) a v ní najdeš extrahovaný soubor IT9135_SRC.tar.gz
3.Tento soubor si zkopíruj do svého PC. Já kopíroval do složky Televize , kterou jsem si vytvořil v
domovském adresáři (Domovská složka) pomocí Terminálu příkazem mkdir Televize (stačí také v
domovském adresáři kliknout pravým a dát vytvořit složku).
4.Přejdi do domovského adresáře (pokud v něm nejsi) a ve složce Televize rozbal soubor
IT9135_SRC.tar.gz (kliknout pravým - rozbalit sem). Rozbalená složka má název IT9135_SRC a
v ní jsou další složky.
5. Najdi složku v4l a otevři ji. V ní najdi složku kernel-2.6.31 a otevři ji. Všech deset souborů co v
ní najdeš označ a dej kopírovat. Dej dvakrát zpět a vrať se do složky IT9135_SRC, tam vlož a
objeví se všech deset kopírovaných souborů.
6.Nyní přejdi do Terminálu a vyhledej cestu do složky IT9135_SRC. V mém případě jsem musel
napsat tento příkaz cd Televize/IT9135_ SRC
7.Napiš příkaz make (vyčkej, než se dokončí změny) a potom napiš příkaz sudo make install
8.Je hotovo. Zavři Terminál a nainstaluj si program Kaffeine. Toto jsou odkazy na návod k
programu http:/ /wiki.ubuntu.cz/Kaffeine%201,
http://wiki.ubuntu.cz/Kaffeine9.Já měl problém s přehráváním, tak jsem ještě musel v Terminálu zadat tento příkaz sudo apt-get
install libxine1-all-plugins (Terminál se tě zeptá chceš-li pokračovat - zadej y a Enter)
ak by mi niekto chcel pomoct tak nech sa ozve icq: 477294408