Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Ubuntu 12.04 - nove otevrene okno neni primarni  (Přečteno 1188 krát)

zemko

• Aktivní člen
  • *
  • fat skankin bastard
Ubuntu 12.04 - nove otevrene okno neni primarni
« kdy: 13 Května 2012, 10:30:15 »
mám menší problém, který jsem měl již v 11.10

příklad: mám otevřený Chrome, maximalizovaný, k tomu otevřu LO Writer z panelu, okno Writeru se mi maximalizuje, ale nahoře v liště mám stále nabídku Chrome, když tedy kliknu na zavřít, zavře se Chrome, nikoliv Writer, který je vidět

zvláštní je, že se to nestává vždy, ale jen občas, zkoušel jsem hledat na googleu, ale nenašel jsem nic relevantního

díky za odpovědi

aloisam

• Host
Re:Ubuntu 12.04 - nove otevrene okno neni primarni
« Odpověď #1 kdy: 13 Května 2012, 13:24:06 »
taky mě to štve. ;) Teď jsem zkusil dát v ccsm, focus orevention level na off, tak uvidíme co to udělá. Zatím testuju. Uvidíme kde to zas bude drhnout. :)

zemko

• Aktivní člen
  • *
  • fat skankin bastard
« Odpověď #2 kdy: 13 Května 2012, 14:15:02 »
tak podle Focus prevention je to celkem rozsireny problem https://bugs.launchpad.net/compiz/+bug/662074 a https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/empathy/+bug/843927

zvlast podle druhyho by to melo byt s OFF ok

diky za tip

aloisam

• Host
« Odpověď #3 kdy: 13 Května 2012, 22:33:22 »
no tak nevím. Předtím mně blblo exaile, spouštěné ze soundmenu, teď naprosto v pořádku, ani jednou problém. . Ale třeba opera, nebo ten writer občas focus mají občas ne, tak nějak na střídačku. :)) Ale global menu se mně neplete, protože focus vlastně nemá nikdo, panel je čistej... btw máš standartní unity? nebo upravený? já mám totiž to ppa kde je znovu zprovozněný window dodge..

zemko

• Aktivní člen
  • *
  • fat skankin bastard
« Odpověď #4 kdy: 16 Května 2012, 12:45:11 »
ja mam taky zprovozneny dodge :-) ale delalo mi to i predtim, ale je fakt, ze po uprave focus prevention je to mene caste

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.