Nechcem tu robit flame, takze, Windows 8/WP dokaze vecsinu veci co vecsina ludi potrebuje, majorita nebude vypisovat na web ako neznasa windows atd. (alebo unity

), vecsinou su to geeci, ktori to proste nechapu/nechcu pochopit. Windows Phone ma momentalne najlepsie UI, a vobec nemrha miestom, proste mas screen a hned vidis co potrebujes, ja osobne mam rad veci co zoberiem do ruky a funguju, nemusim nic nastavovat. Svoj cas venujem inym veciam (vecsina tiez), ktora berie pocitac, mobil ako prostriedok, nie objekt obdivu a ladenia.
Pocitace/mobily/internet je konzumny trh, tiez si doma vecsina neladi napr. auto, je to pre nich prostriedok ako dosiahnut urcity ciel.
A myslim ze lamy si zvyknu, proste ja som nahodil rodicom unity a ziadny problem, a to som nebol ani doma, hned to pochopili, bezni ludia toto neriesia (ano obcas su nastvani mesiac,a zvyknu si).
A myslim, ze Microsoft sa prebral, a spravil znova po dlhej dobe fakt revolucny produkt, Apple interface je zastarale, tak isto android.