Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Posunutý tisk  (Přečteno 2555 krát)

Václav Sobota

• Aktivní člen
  • *
Posunutý tisk
« kdy: 22 Května 2012, 18:39:53 »
Dobry den,

nedavno jsem presel z 10.10 na 12.04, celkove vse bez vetsich zadrhelu, narazil jsem ale na problem:

Pri tisku na sitove tiskarne (Brother MFC7440N) se vzdy zacne tisknout az cca 7 cm od horniho okraje stranky, cili tisk je takto posunuty a stranky nekompletni... V mensi mire (cca 1 cm) se to stava i na HP DeskJet F2100 pripojovane pres USB... V 10.10 byl na sitove tiskarne problem rovnez cca 1 cm.

Nema nekdo napad, jak tohle spravit? Diky predem.

Rover623

Re:Posunutý tisk
« Odpověď #1 kdy: 23 Května 2012, 09:06:09 »
Možná je to blbost, ale když mi tohle dělal Windows na Epsonu, nastavil jsem si vlastní velikost stránky a bylo po problému

Václav Sobota

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 28 Května 2012, 16:26:14 »
Možná je to blbost, ale když mi tohle dělal Windows na Epsonu, nastavil jsem si vlastní velikost stránky a bylo po problému

Jak presne -  zmenil jsi velikost stranky, nebo proste jen misto "A4" zadal rozmery? Ja uz jsem prisel na to, ze jsem mel nastaveno "US Legal" misto "A4", ale porad mam ten cca 7 cm problem, takze i tak by me zajimalo nejake reseni... Diky. :)

Rover623

« Odpověď #3 kdy: 28 Května 2012, 17:55:33 »
U mě byla stránka v tiskárně moc krátká proti tomu co se snažil tisknout systém, vzal jsem tedy standardní rozměr A4 a dole tomu 2 centimetry přidal, protože vy máte okraj 7 centimetrů nahoře, prostě bych standardní stránku A4 o těch 7 centimetrů nahoře zvětšil

Václav Sobota

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 29 Května 2012, 20:08:12 »
U mě byla stránka v tiskárně moc krátká proti tomu co se snažil tisknout systém, vzal jsem tedy standardní rozměr A4 a dole tomu 2 centimetry přidal, protože vy máte okraj 7 centimetrů nahoře, prostě bych standardní stránku A4 o těch 7 centimetrů nahoře zvětšil

Moc jsem tomu reseni neveril, ale zatim to vypada, ze zabralo. Diky moc, budu to dal testovat, pokud se nevyskytne dalsi komplikace, pisu vyreseno :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.