Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problem s adobe flash  (Přečteno 1580 krát)

TUX IN MACHINE

• Stálý člen
  • **
Problem s adobe flash
« kdy: 03 Června 2012, 21:10:35 »
Prosim vas jak ho spravnym zpusobema nainstaluji? https://www.adobe.com/software/flash/about/ mi ukazuje "You have version 11,2,202,235 installed" , Firefox mi v about:addons ukazuje ze je zakazanej a tlacitko povolit nereaguje
(vcera mi pri pokusu aktualizace puginu dokonce vynadal ze pouzivat starou verzi flashe a tutiz mi ji z bezpecnostnich duvodu zakazal neporadil ovsem jak ji mohu povolit) Taky sem se tady docetl ze trhane videa ma nasvedomi prave ta 11ka  :D ) Tedka sem se hrabal i v synaptics a viz rada

Maybien

Re:Firefox - jak obnovit činnost Adobe Flash Player?
« Odpověď #1 kdy: 06 Duben 2012, 21:22:57 »

ja na flash pouzivam nasledujici postup .....
zapnes synaptic, napises adobe flash, jakekoliv nainstalovane flashe oznac a odstran, potom oznac jediny ktery ma dovetek adobe flash verze 11, naisntalujou se ti 2 soubory, a je to :)

neni mi uplne jasne co tam ma byt povolene navic pokud sem se snazil povolit vse (krome serveru) tak to zase rvalo ze to nejde kvuli zavyslostem) uffff

Muze mi nekdo dat navod jak se spravne (pre)instaluje adobe flash , pripadne jak si mohu nastavit i starsi verzi abych si mohl odzkouset zda mi pujdou videa plynule se starsi verzi?

Jo a jak primeju firefox aby povolil pouziti starsi verze pak?  :o

(Mimochodem flash mi prestal fungovat po vcerejsim upgrade z 11.10 -> 12.04 pritom mi totiz zuchnul compiz
tak sem se prepnul do konzole kde sem dal htop a koukal sem ze se automaticky spustil znova a zral 100% cpu tutdiz sem ho musel killnout aby nezdrzoval upgrade, nakonec byly stejne nejak pocochnene baliky a musel se je nechavat prekontrolovat aby fungovala aktualizace.)
« Poslední změna: 03 Června 2012, 22:39:12 od Martin "sachy" Šácha »

C++odeG++irl-o.cc

• Host
Problém s adobe flash
« Odpověď #1 kdy: 03 Června 2012, 22:00:32 »
« Poslední změna: 03 Června 2012, 22:43:14 od Martin "sachy" Šácha »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.