Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Laptop lid is closed, doing nothing now  (Přečteno 2798 krát)

3x3cut0r

• Aktivní člen
  • *
Laptop lid is closed, doing nothing now
« kdy: 22 Ledna 2007, 01:52:11 »
Zdravim...uz sem tu pakrat narikal, jak mi nenabihaj distribuce (mnohdy ani instalacky v textovym rezimu a s failsafe)...Kvuli tomu nemam Edgyho, ale Dappera (Edgy-Live nenabehne vubec, nebo nabehne do KDE a vytuhne-totalne-hard-reset)

Ted sem ale zkousel Feistyho a jakmile vlezl do KDE, tak mi napsal: "Laptop lid is closed, doing nothing now". Coz je zvlastni - zaprve proto, ze sem ten "lid" u svyho laptopu nezavrel, tak nevim, proc to tak rozpoznava a za druhe proto, ze mi to vytuhnuti trochu pripomina vytuhnuti, ktery mi dela treba Dapper, kdyz se pokousi hibernovat (nebo suspendovat - nic z toho mi nejde)...z cehoz dale usuzuju, ze Feisty (a treba i Edgy a dalsi) mi tuhne proto, ze se pokousi suspendovat :)

Kazdopadne mi to nepomohlo se skutecnosti, ze ani Edgyho, ani Feistyho nerozbeham :(

Poradite mi pls nekdo, co mam delat, abych mohl konecne upgradovat z Dappera?

LS

• Závislák
    • http://linux.euweb.cz
« Odpověď #1 kdy: 22 Ledna 2007, 02:42:49 »
ten notebook ma evidentne vadne ACPI, zkuste DesktopCD nabootovat s parametrem acpi=off

3x3cut0r

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 22 Ledna 2007, 09:49:39 »
To sem zkousel :)

3x3cut0r

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 28 Ledna 2007, 23:50:04 »
Chci se ve spojitosti s timhle zeptat, v cem je rozdil v tom Dapperovi vs Edgy/Feisty, ze mi Dapper funguje bez problemu a Edgy ani Feisty nenabehne, nebo se zasekne hned po loginu....Edgy a Feisty musi mit neco navic, co zpusobuje ty zaseky....uz sem se tu ptal, ale nikdo mi na to nedokaze odpovedet a v googlu se tohle dost spatne hleda...kdo by to ale mel vedet lip, nez prave tvurci Ubuntu :)

LS

• Závislák
    • http://linux.euweb.cz
« Odpověď #4 kdy: 29 Ledna 2007, 00:25:18 »
Nemuzu poradit nic chytrejsiho nez zalozit zaznam o bugu v launchpadu. Stejny problem hlasi i zde: http://forum.ubuntuusers.de/topic/67359/

3x3cut0r

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #5 kdy: 29 Ledna 2007, 10:54:32 »
Problem je, ze nevim moc dobre, jak ten problem popsat...vcera sem to zkousel znovu a tentokrat se tam ani neukazala zadna hlaska...jenom mi nabehlo LiveCD, vsechno nastartovalo az do KDE a jakmile to prestalo pracovat, tak se to zaseklo...tj. zadna hlaska, nic...ale asi tam napisu....problem je, ze to neni bug distra...mne nenabiha spoustu dister, nenastartoval sem ani net-install Debianu, ani OpenSuse 10.2...zkratka pulka dister mi nefunguje...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.