Ten nazev je sice zavadejici, ale na strankach maji jasne psano lokalizacni balicek pro VSECHNY platformy. Proste dobre a jednoduse. Distribuce vychazi s urcitym softwarem. Ten software ma v ramci balickovaciho systemu vyladene zavisloti a nejaky novy soft by mohl chtit nejake nove knihovny, s temito novymi knihovnami by ale nejel jiny software nainstalovany ve vasem PC a protoze treba na tom softwaru, ktery by razem nejel, zavisi nejake dalsi aplikace tak by zacali rvat ze to a ono neni dostupne a uz se vezete. Proto se repozitare pro jednotlive distribuce tak rapidne neobnovuji. Ja jsem si stahl ten tar.gz cesky. Nasmeroval na nej ten symbolicky link /usr/bin/firefox (a ten stary zazalohoval abych vedel kam predtim ukazoval) jak jsem vyse psal a svistim na FF 2.0 uz od zacatku co vysla. Dokonce se mi sama zaktualizovala na 2.0.0.1. Dulezite je opravdu pri instalaci z tar.gz nebo kompilaci dusledne oddelit tyto programy od tech systemovych slozek. Odinstalace se provede rm -r adresar_se_softwarem + pripadne obnoveni puvodniho symlinku na binarku nainstalovanou z distribuce.