Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: kamera Sony DCR-HC23E  (Přečteno 2394 krát)

Irokez

• Aktivní člen
  • *
kamera Sony DCR-HC23E
« kdy: 12 Července 2012, 07:12:25 »
Dobrý den, prosím o radu, jak dostat video z kamery  Sony DCR-HC23E do ntebooku Dell přes USB.Kabel mám, ale nějak nemůžu přijít na to, jak je naučit spolu mluvit.
Díky

RRRadek Neužil

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
Re:kamera Sony DCR-HC23E
« Odpověď #1 kdy: 12 Července 2012, 12:09:30 »
To je kamera ještě na kazety ne?
Tuším že to budeš muset stahovat přes program třeba KINO který by to uměl stahovat, ale bojím se že USB i.Link nebude fungovat a budeš muset použít kabel DV i.Link, každopádně přemýšlej o nové kameře ;)
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

Irokez

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 12 Července 2012, 13:59:12 »
a to je co za kabel - DV i.Link?  Budou vědět o co jde? V obchodě mi ho vymění a je to finančně mnohem schůdnější než nová kamera ;). Kino už jsem si aktivně stáhl :)

RRRadek Neužil

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
« Odpověď #3 kdy: 12 Července 2012, 14:06:15 »
DV neboli Firewire. Musíš mít ještě takový konektor v počítači a jestli to bude fungovat nepovím pač jsem to nikdy netestoval.

Chce to koupit normální kameru... nic drahého to není, použitá mezi 1000 až 2000 tis...
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

Irokez

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 13 Července 2012, 07:11:12 »
Zapoměl jsem napsat, že naše notebooky nemají Firrewire. To jsem používal na PC, při koupi notebooku jsem to nějak podcenil a zapoměl na to :(. Takže asi jediné řešení bude natáhnout to do DV recordéru a až potom si s tím pohrát v počítači. Mám totiž spoustu nezpracovaných kazet.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.