Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Macromedia (Adobe) Flash  (Přečteno 2695 krát)

novalu

• Návštěvník
    • Personal page
Macromedia (Adobe) Flash
« kdy: 23 Ledna 2007, 16:46:35 »
Zdravim, spustili jste nekdo v linuxu nějakej Macromedia Flash - nemyslim player...Zkoušel jsem ho (Macromedia Flash 8)přes wine nainstalovat ale naběhne status instalace a hned se přeruší, přes cedegu chce nainstalovat nejakou novejsi verzi Windows Installer a když chci ze ji chci upgradovat tak zas nejaka hlaska...Spustit už nainstalovanej prog (z woken) taky nejde...(Please reinstall your software)... :-( Podařil se vam někomu sputsit? thx,novalu
Kubuntu 9.10 Karmic Koala - KDE 4.4.0
Seklo se to zase, z kuze bych vylit, Bill Gates je prase, ctrl+alt+delete !!! :D

8472

• Aktivní člen
  • *
  • Zivot je ako rebrik do kurina, kratky a osraty ...
Macromedia (Adobe) Flash
« Odpověď #1 kdy: 23 Ledna 2007, 17:20:37 »
mno, neviem odkial si to vyhrabal, ale pokial viem tak Flash 8 pre linux neexistuje.
az v.9

a preco sa snazis nejaku Win verziu Flashu napchat do Linuxu? ved ten ma svoje verzie
Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.

novalu

• Návštěvník
    • Personal page
Macromedia (Adobe) Flash
« Odpověď #2 kdy: 23 Ledna 2007, 17:40:57 »
Nemyslim Adobe Flash Player ale Macromedia Flash 8 - pro výrobu animací
Seklo se to zase, z kuze bych vylit, Bill Gates je prase, ctrl+alt+delete !!! :D

8472

• Aktivní člen
  • *
  • Zivot je ako rebrik do kurina, kratky a osraty ...
Macromedia (Adobe) Flash
« Odpověď #3 kdy: 23 Ledna 2007, 18:25:26 »
jaaj, potom sorry za nedorozumenie :)
Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.

Jakub Zelenka

• Aktivní člen
  • *
Macromedia (Adobe) Flash
« Odpověď #4 kdy: 26 Ledna 2007, 22:28:37 »
Dneska jsem nahodou zkusil pres ( asi nejnovější verzi wine ) instalovat macromedia flash 8 professional ... instalace probehla skvele ... a co se týče funkčnosti Flashe - žádnou chybu jsem nenašel ... :-)
Mainboard DFI Infinity nF4 Ultra-U, AMD Athlon 64 3200+ 939, MSI nVidea NX7300GT, 2×512 MB RAM  Kingston HyperX , 80 + 250 GB HDD ,
Ubuntu 6.10 -> Ubuntu 7.04 -> Debian Unstable -> Fedora 8

novalu

• Návštěvník
    • Personal page
Macromedia (Adobe) Flash
« Odpověď #5 kdy: 26 Ledna 2007, 22:38:31 »
Citace: linux77
Dneska jsem nahodou zkusil pres ( asi nejnovější verzi wine ) instalovat macromedia flash 8 professional ... instalace probehla skvele ... a co se týče funkčnosti Flashe - žádnou chybu jsem nenašel ... :-)
J, presne tak, cely Macromedia Studio 8 facha bez problemu...a ze by to bylo nejak extra pomaly to se rict neda...uplne v pohode se s tim da pracovat :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.