Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Ubuntu 12.04 a Deepin 12.06 - prečo taký rozdiel v rýchlosti???  (Přečteno 1604 krát)

romor

• Aktivní člen
  • *
Nainštaloval som si ku Ubuntu 12.04 najnovší Linux Deepin 12.06. Keď som ho začal používať, zostal som prekvapený: všetky aplikácie sa spúšťajú oveľa svižnejšie, ako na Ubuntu. Rozdiel je naozaj veľmi znateľný a ja nerozumiem prečo  >:( Sú to 64 bitové verzie na rovnakom PC (IBM Lenovo X200) a obe založené na Ubuntu 12.04. Aplikácie som spúšťal rovnaké, ihneď po naštartovaní systému. Prečo teda v Deepine nabehne Ikscape o policu rýchlejšie??? Čo mám skontrolovať, aby sa tento rozdiel stratil??? Ďakujem!
Ubuntu 12.04 64 bit & Linux Mint 13 & Linux Deepin

Rover623

Re:Ubuntu 12.04 a Deepin 12.06 - prečo taký rozdiel v rýchlosti???
« Odpověď #1 kdy: 18 Července 2012, 09:39:44 »
Nic, v Ubuntu je enormní žrout výkonu Compiz, když použiješ něco co má vlastní Compozitor (GNOME Shell,  Xfce, LXDE) tak uvidíš okamžitě rozdíl

aloisam

• Host
Re:Ubuntu 12.04 a Deepin 12.06 - prečo taký rozdiel v rýchlosti???
« Odpověď #2 kdy: 18 Července 2012, 13:17:01 »
prave jsem v tom :) a nijak rychlejsi mne to neprijde. (intel grafika) Alespon ty veci co mam i v ubuntu a daji se srovnavat. Inscape nemam. Ale potesil me ten jejich music player. Ten totiz automaticky vyhledava texty a jak si tak poustim Charlieho Parkera, tak mne tam najednou zacnou behat nemecky blaboly :D Ale prebal alba to naslo spravnej. :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.