Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Reklamní předměty Ubuntu  (Přečteno 11246 krát)

Die.soptik

• Návštěvník
    • http://www.kopta.wz.cz
Reklamní předměty Ubuntu
« kdy: 27 Října 2005, 10:21:49 »
Zdravíčko, náhodou jsem narazil na ubuntushop a zajímalo by mě jestli něco takového nevznikne i tady .. Docela bych si pár věcí koupil..

Ondřej Surý

• Host
Reklamní předměty Ubuntu
« Odpověď #1 kdy: 27 Října 2005, 10:46:22 »
Uvidime, pokud bude zajem, tak urcite...
Zkuste se vyjadrit i ostatni...

O.

MarkStone

• Aktivní člen
  • *
Reklamní předměty Ubuntu
« Odpověď #2 kdy: 27 Října 2005, 13:07:34 »
Citace: Die.soptik
Zdravíčko, náhodou jsem narazil na ubuntushop a zajímalo by mě jestli něco takového nevznikne i tady .. Docela bych si pár věcí koupil..
Zkus sem dát odkaz, ať se můžem taky kochat ;)
Pokud je nula dostatečně velká,
 může se stát malou jedničkou.

Petr Tomeš

• Závislák
    • http://www.phil.muni.cz/~ptomes/
Reklamní předměty Ubuntu
« Odpověď #3 kdy: 27 Října 2005, 13:42:43 »
Citace: MarkStone
Citace: Die.soptik
Zkus sem dát odkaz, ať se můžem taky kochat ;)
http://www.cafepress.com/ubuntushop/

kris

• Aktivní člen
  • *
Reklamní předměty Ubuntu
« Odpověď #4 kdy: 27 Října 2005, 13:44:12 »
Ten obchod je  tady
Taky bych si něco koupil kdyby byl obchod i u nás.

Yankee

• Návštěvník
Reklamní předměty Ubuntu
« Odpověď #5 kdy: 27 Října 2005, 16:39:59 »
Hrnek Ubuntu bych si koupil :)

Jinx

• Návštěvník
Reklamní předměty Ubuntu
« Odpověď #6 kdy: 27 Října 2005, 20:57:06 »
Jo, to by bylo hezke, takovych obchodu je u nas docela malo oproti zahranici, ale urcite bych si neco koupil ;-)

Ondřej Surý

• Host
Reklamní předměty Ubuntu
« Odpověď #7 kdy: 28 Října 2005, 09:21:36 »
Dobrá, zkusím někde něco domluvit...
O.

ace rimmer

• Návštěvník
Reklamní předměty Ubuntu
« Odpověď #8 kdy: 06 Listopadu 2005, 19:42:39 »
Nebudu psát že bych si taky něco koupil...ale no fakt jo. Ja už to projížděl dávno ale když jsem zjistil že za mikinu s hrnkem bych vykešoval 2500,- tak mě fandovství přešlo. Jinak ale přivítal bych to...
« Poslední změna: 03 Února 2008, 23:46:58 od Anna Taliánová »
Nachystejte uzenáče na snidani jsem zpět
   (ace rimmer)

Fox

• Aktivní člen
  • *
    • LMK Vsetín
Reklamní předměty Ubuntu
« Odpověď #9 kdy: 07 Listopadu 2005, 07:02:07 »
Jak to tak sleduju tak fantazii se meze nekladou.. ty tanga předčily i jednu hudební skupinu která prodává za tři eura svíčku s jejich logem

Nic méně věci jsou tam všechno - jen ne levné - za 250Kč notes do toho bych asi nešel... :(

Petr Tomeš

• Závislák
Reklamní předměty Ubuntu
« Odpověď #10 kdy: 07 Listopadu 2005, 07:42:47 »
Je nutné si uvědomit, že zakoupení věcí je forma podpory. Prodávání takových věcí za účelem naprosto minimálního výnosu (vzhledem k nákladům na jejich výrobu, skladování a zaslání) by nemělo smysl. Přesto pokud by ale něco takového bylo možné distribuovat z Čech, tak by to zase nemělo smysl bez výraznějšího snížení cen. Např. sto prodaných triček o určitým výtěžku je podle mě lepší než třeba padesát prodaných triček za odpovídající vyšší cenu (a stejném výtěžku) už proto, že udělá radost 2x více lidem, kteří ho budou nosit (a vlastně i propagovat jak tričko-výrobek, tak značku-distribuci).

Ondřej Surý

• Host
Reklamní předměty Ubuntu
« Odpověď #11 kdy: 07 Listopadu 2005, 11:58:53 »
No já bych to ještě otočil. V malém množství to určitě nemá smysl dělat nějak hromadně. A co se týče Čech, tak by to určitě malé množství bylo.

Tudíž existují dvě varianty:
1. domluvíte se se mnou na konkrétní věci a já vám to za náklady + poštovné a balné odnesu někam, kde vám na to nažehlí logo.
2. to samé si uděláte sami, v každém větším městě podobná služba bude existovat, místo peněz za poštovné a balné vás to bude stát jenom tu věc a cenu za potištění.

O.
P.S.: Když budete chtít, tak vám vyrobím i tanga ;). I pánské :D.

Petr Tomeš

• Závislák
Reklamní předměty Ubuntu
« Odpověď #12 kdy: 07 Listopadu 2005, 15:13:28 »
Citace: Ondřej Surý
No já bych to ještě otočil. V malém množství to určitě nemá smysl dělat nějak hromadně. A co se týče Čech, tak by to určitě malé množství bylo.

Tudíž existují dvě varianty:
1. domluvíte se se mnou na konkrétní věci a já vám to za náklady + poštovné a balné odnesu někam, kde vám na to nažehlí logo.
Kde mi nažehlí logo Ubuntu na notýsek? :)

Ondřej má pravdu ohledně toho malého množství, otázka je, kde je ta míra. Resp. kolik lidí by třeba by muselo být ochotno předběžně souhlasit s objednáním nějakého trička, aby to cenu mělo, Ondro? Vzhledem k tomu, že předpokládáme zachování trendu všobecného nárůstu zájmu o Ubuntu, a k tomu, že se logo Ubuntu zřejmě jen tak v nejbližších letech měnit nebude - tedy že nikde není psáno, že se to musí hned rozdistribuovat, tak to zase tak úplně nerealizovatelné není. Nicméně i tak by s tím bylo hodně moc práce (kolik těch kterých velikostí objednat, kde, za kolik, kdo by vyřizoval objednávky apod.).
« Poslední změna: 17 Října 2007, 13:22:58 od Anna Taliánová »

Ondřej Surý

• Host
Reklamní předměty Ubuntu
« Odpověď #13 kdy: 07 Listopadu 2005, 20:56:35 »
Petře, chceš-li na to obětovat vlastní kapesné, tak neváhej :-). Nicméně objednávat větší množství čehokoliv vyjde už na větší peníze a zatím Ubuntu Czech není ani občanské sdružení natož aby mělo něco v kasičce.

O.

Petr Tomeš

• Závislák
Reklamní předměty Ubuntu
« Odpověď #14 kdy: 07 Listopadu 2005, 21:05:09 »
Citace: Ondřej Surý
Petře, chceš-li na to obětovat vlastní kapesné, tak neváhej :-). Nicméně objednávat větší množství čehokoliv vyjde už na větší peníze a zatím Ubuntu Czech není ani občanské sdružení natož aby mělo něco v kasičce.O.
Já to chápu. Ale jednak nechci, aby se to úplně zavrhlo a nezapomnělo se na to, až (pokud) někdy budou lepší podmínky.

Nyní máme dost priorit a práce s Ubuntu 6.04 a souvisejícími věcmi a pokud se nám povede, tak třeba někdo pošle nějakou podporu sdružení - bude-li :)

LPK

• Aktivní člen
  • *
Reklamní předměty Ubuntu
« Odpověď #15 kdy: 07 Listopadu 2005, 22:28:17 »
Zdravim,
ja jsem grafik v jedne nejmenovane reklamni tiskarne v Humpolci a timhle se zabyvame take. Ja jsem velkym fandou Ubuntu, protoze me chytlo (sice je pro me Lnux z 80% jeste Spanelsko, ale snazim se) a tak protoze nemuzu nijak pomoci s vyvojem systemu bych rad treba pomohl s timhle.
Navrhoval bych ze necham u nas vyrobyt matrice k tisku (samozrejme na moje naklady :) ) a potom pokud by byl zajem tak treba po 20 kouskach (dle danych a nashromazdenych objednavek) nechal za naklady + postovne a cenu tricka (+ jeste by bylo pekne kdyby se zapocitaly nejake drobne jako sponzorsky prispevek na server Ubuntu.cz) rozeslat na objednatele. To je jen tak takovej navrh - pokud se nekomu nezda tak me nekamenujte.
cauec LPK
« Poslední změna: 17 Října 2007, 13:24:48 od Anna Taliánová »
tradiční bordel + Nvidia :-)

Ondřej Surý

• Host
Reklamní předměty Ubuntu
« Odpověď #16 kdy: 08 Listopadu 2005, 10:42:12 »
To zní docela zajímavě...  sponzorský příspěvek bych zatím neřešil dokud nebude vyřešena legalita takových příspěvků...

O.

LPK

• Aktivní člen
  • *
Reklamní předměty Ubuntu
« Odpověď #17 kdy: 08 Listopadu 2005, 21:20:31 »
OK pokud tedy bude zajem a vytvori se zde nejaka stranka pro objednavky a domluvime se jake veci by mely vyznam tak to muzeme spustit.
cauec LPK
tradiční bordel + Nvidia :-)

ace rimmer

• Návštěvník
Reklamní předměty Ubuntu
« Odpověď #18 kdy: 16 Listopadu 2005, 19:32:49 »
Rozhodně hrníček, jednu nebo druhou verzi a tu mikinu. :-) ja už si to chtěl objednat akurat to nejde jinak než přes kartu. kdyby to byla dobirka tak do toho jdu.
« Poslední změna: 17 Října 2007, 13:24:19 od Anna Taliánová »
Nachystejte uzenáče na snidani jsem zpět
   (ace rimmer)

anicka

• Host
Re: Reklamní předměty Ubuntu
« Odpověď #19 kdy: 17 Října 2007, 13:27:46 »
Protože od roku 2005 čas již pokročil :-) a reklamní předměty Ubuntu se na fóru v obecné diskusi již řeší (samolepky, trička a snad i hrnek?) tak si dovoluji toto téma zamknout.

Případný nesouhlas adresujte prosím někomu z administrátorů fóra. Děkuji.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.