Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nynější stav lokalizace Dappera  (Přečteno 2723 krát)

GlidingFLY

• Stálý člen
  • **
Nynější stav lokalizace Dappera
« kdy: 24 Ledna 2007, 08:46:21 »
Zaznamenal jsem po posledních updatech zhoršení stavu lokalizace u 6.06 LTS Dapper Drake. Například věci, které byly přeloženy v Nautilovi, některé se zobrazují zase anglicky. Nebo také jsem si všimnul nepřeložených hlášek v Gaim 1.5.2, které před nedávnem přeloženy byly.
Neví někdo proč tomu tak je?
» Linux Mint on mini-ITX boards «

Andrej Galbavý

• Návštěvník
« Odpověď #1 kdy: 24 Ledna 2007, 09:57:46 »
Ja som takisto spozoroval tento nemily fakt.
Ako som uz pisal tuto
Mam pocit ze to bolo sposobene aktualizaciami lokalizacii minuly tyzden, zeby nejaky BUG?
Tiez som to este nevyriesil.

Luban

• Závislák
« Odpověď #2 kdy: 24 Ledna 2007, 10:15:47 »
Taky pozoruji zhoršení a připojuji se ke GlidingFLY, zda by to nemohl někdo objasnit, popřípadě poradit co s tím? Jde to nějak vrátit na předchozí stav?

drat

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 24 Ledna 2007, 11:47:58 »
No bud ma nekdo z lokalizacniho tymu vztek a dela naschvali (nebudu nikoho jmenovat) nebo neni kdo by plnohodnotne tyto nove aktualizace dodelaval. Ale treba se jen nekdo prehlidl a kvuli tomu neni cestina kompletni.

GlidingFLY

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #4 kdy: 24 Ledna 2007, 12:22:12 »
No já se domnívám, že při lokalizacích se překládají ještě ty nepřeložené výrazy, ostatní zůstávají jako před tím, opravte mne pokud se mýlím.
No jinak co Drat napsal mne napadlo taky. Ale, že by až tak?
» Linux Mint on mini-ITX boards «

Andrej Galbavý

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 24 Ledna 2007, 12:26:19 »
No to asi nebude tym, pretoze je to aj v SK lokalizacii a dotycna osoba asi robi len CZ?!

Hobit

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 24 Ledna 2007, 16:12:06 »
a nebude to tak, ze prvne bys mel byt rad za aktualizovanou verzi, sice anglickou, ale s opravenymi chybami a nasledne se ten, kdo preklada, koukne, co se s novou verzi zmenilo, upravi ji, a budes mit opet i cestinu?
to je muj nazor, tj anglicky aktualni a pak pripadne cesky, a porad dokolecka k dokonalosti.
Ubuntu Dapper Drake > Debian Etch > uvidime jake bude Ubuntu Gutsy Gibbon

olbrait

• Stálý člen
  • **
  • Registered User #452059
« Odpověď #7 kdy: 24 Ledna 2007, 20:08:18 »
Citace: Hobit
a nebude to tak, ze prvne bys mel byt rad za aktualizovanou verzi, sice anglickou, ale s opravenymi chybami a nasledne se ten, kdo preklada, koukne, co se s novou verzi zmenilo, upravi ji, a budes mit opet i cestinu?
to je muj nazor, tj anglicky aktualni a pak pripadne cesky, a porad dokolecka k dokonalosti.
problém je v tom, že sa to nestalo po aktualizácii programu, ale iba language-packu. Takže program je ten istý, len jazyk sa pokašlal
laptop: HP COMPAQ 6735s, AMD QL-60, ATI HD3200, Ram 1754 MB, HDD 250 GB, Ubuntu 9.04 64bit, Debain Squeeze 64bit. ...Ubunt 9.10 64bit šlo do /dev/null/
desktop: MB SV KT 400, AMD Athlon 2000XP, MSI GeForce MX 440 64 MB, Ram 512 MB, HDD Maxtor 80 GB, Ubuntu 8.04.3
 Linuxák v mojom okolí

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.