Nazdar,
měl jsem na notebooku Dell Studio XPS 1340 problémy s vyššími teplotami a tak jsem našel na netu návod jak vypnout dedikovanou grafickou kartu a nechat běžet jenom integrovanou právě pomocí programu Bumblebee. Nepozoroval jsem, ale žádný efekt, navíc se program netvářil, že se nainstaloval správně. Možná nebyl pro můj typ grafické karty. Problém je, že po odinstalování pořád OpenGL nemá výkon a jediné co jede je nevýkonný xserver. Přijde mi divné, že při načítání linuxu po zapnutí (nevím jak to správně nazvat pro Linux, je to ta fáze před tím než vyskočí obrazovka pro login) tam stále vypisuje nějaký "Bumblebee support for Optimus", což by nejspíš neměl když jsem ten program smazal - je to tam vícekrát pod sebou to samé, dejme tomu 6x je tam OK a jednou FAIL. Je nějaký způsob jak obnovit OpenGL do původní formy a případně jak odstranit to nahrávání "Bumblebee" při načítání systému?
Nejsem ještě v linuxu bůh ví jak zběhlý tak případně trochu jednodušeji abych mohl dohledat co a jak

V tuhle chvíli je těžké se googlu ptát když nevím jak se správně zeptat a co mě napadlo už jsem zkusil snad všechno a nic nepomohlo. Vrácení starších ovladačů ke kartě, reinstalace balíčků s opengl,... nic.
Už mě nenapadá nic než přeinstalovat, protože tohle se nedá a přitom mi to přijde jako blbina kvůli ovladačům muset reinstalovat

Díky za každou pomoc!!