Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: KDE - nefunguje exposé  (Přečteno 1294 krát)

Petr Valach

• Aktivní člen
  • *
KDE - nefunguje exposé
« kdy: 12 Srpna 2012, 13:06:18 »
Zdravím, po přechodu na nejnovější KDE mi přestalo fungovat Exposé v Kubuntu. Moc to nepotřebuju, protože mi trvalo věčnost, než byla nějaká reakce při kliknutí na nějaké okno (četl jsem na foru, že se to dá změnit nastavením compizu - v KDE???), ale kdyby se mi podařilo to urychlit, bylo by to výborné. V Ubuntu používám stále.

Jinak je KDE fakt fajn.

Díky.

Petr Valach

• Aktivní člen
  • *
Re:KDE - nefunguje exposé
« Odpověď #1 kdy: 12 Srpna 2012, 14:12:49 »
Takže se omlouvám, najednou po kolika dnech není problém. Nevím, co se stalo, jen jsem instaloval kdesudo a najednou vše OK... nemám rád, když se problémy řeší způsobem, který je mi nejasný, protože pak nevím, co dělat, když se opakuje.

MaSo_CZ

• Návštěvník
Re:KDE - nefunguje exposé
« Odpověď #2 kdy: 12 Srpna 2012, 19:18:38 »
Takže se omlouvám, najednou po kolika dnech není problém. Nevím, co se stalo, jen jsem instaloval kdesudo a najednou vše OK... nemám rád, když se problémy řeší způsobem, který je mi nejasný, protože pak nevím, co dělat, když se opakuje.

To mi povídej; donese mi zákazník na opravu NB, monitor, že "nejde". Zapnu a běží, běží a běží... :D
Přesně jak říkáš, když se něco "opraví samo", je to na houby... :(
desktop: AMD FX-8120 & CRUCIAL 8GB (kit 2x 4GB) Ballistix Tactical 1866MHz @ ASUS M5A88-V EVO: Ubuntu 12.04/64b
server:    AMD Duron@1400MHz: Debian v6

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.