Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: kopete-nelze odesilat do icq(vyreseno!)  (Přečteno 1652 krát)

libor007

• Stálý člen
  • **
kopete-nelze odesilat do icq(vyreseno!)
« kdy: 14 Září 2012, 15:24:23 »
Nazdar bazar,
právě se mi potvrdilo mé delší podezření: z Kopete neodejde zpráva do icq. Mě zprávy od jiných chodí, protistraně se správně indikuje, že píšu. Ale po odeslání se točí v okně komunikace kurzor, jakože se něco zpracovává viz obr. v čem může být problém?

[příloha smazaná administrátorem]
« Poslední změna: 14 Září 2012, 16:04:20 od libor007 »
Kubuntu 20.04

libor007

• Stálý člen
  • **
Re:kopete-nelze odesilat do icq(vyreseno!)
« Odpověď #1 kdy: 14 Září 2012, 16:10:18 »
Tak jsem někde narazil na řešení - po delší době nepoužívání oficiálního klienta je účet icq neaktivní. Fór je ale v tom, že se lze normálně přihlásit v linuxovém klientu i na webu icq do profilu. Nejjednodušší náprava je přihlásit se na webovou verzi klienta icq a ODESLAT někomu zprávu. Objeví se hlášení, že účet byl dlouho neaktivní + link k aktivaci. Na ten kliknout, potvrdit zobrazené heslo a vše opět funguje  ;)
Kubuntu 20.04

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #2 kdy: 14 Září 2012, 16:14:29 »
No to potěš... tak to to ani nebudu oživovat.
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

libor007

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #3 kdy: 14 Září 2012, 22:50:52 »
no ja mam na icq par dulezitych lidi,takze u mne nutnost znovuaktivace. ale je fakt,ze jsem jejich klienta nepouzil min. 2 roky. nevim po jake dobe jsem byl vlastne odpojen. predevsim ale nechapu,proc se ucet nepozastavi komplet. takhle to jelo napul a clovek pak hleda uplne jinde...
Kubuntu 20.04

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #4 kdy: 15 Září 2012, 08:19:14 »
no ja mam na icq par dulezitych lidi,takze u mne nutnost znovuaktivace. ale je fakt,ze jsem jejich klienta nepouzil min. 2 roky. nevim po jake dobe jsem byl vlastne odpojen. predevsim ale nechapu,proc se ucet nepozastavi komplet. takhle to jelo napul a clovek pak hleda uplne jinde...
kusím to. Origo klienta jsem nepoužil, stejně jako vlastní protokol ICQ, moře let :D

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #5 kdy: 15 Září 2012, 08:35:14 »
Připojil jsem se přes Telepathy 0.5 na ICQ po mnoha a mnoha letech na poněkolikáté, protože jsme neznal heslo :-) 1 kontakt je v nějakém stavu, že je nedostupný, další jsou offline. Funguje to bez reaktivace. DLužno dodat, že můžou zacházet s různě starými účty porůznu. Mám hodně starý účet.

Nedávno jsem se nemohl připojit(z neznámého důvodu to nejelo) na Gtalk Thunderbirdem. V Telepathy to lze :-)

Teď už jen najít login do Jabberu.
« Poslední změna: 15 Září 2012, 08:41:55 od Roman "Rovano" Vacho »

libor007

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #6 kdy: 15 Září 2012, 21:24:45 »
rovano: v tom je ta zrádnost, přihlásíš se, indikace stavů fungují, správy přicházejí, ale neodcházejí.
Kubuntu 20.04

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #7 kdy: 16 Září 2012, 09:26:21 »
rovano: v tom je ta zrádnost, přihlásíš se, indikace stavů fungují, správy přicházejí, ale neodcházejí.
aha

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.