Po instalaci vydání 12.04 mi nefunguje drátový internet od UPC, přitom pod windowsama běží. Chtěla jsem zkusit návod z webu (zadat ručně IP adresu...), jenže v aplikaci ke správě sítě jsou všechny možnosti neaktivní (šedivé a nejde na nic kliknout). Moje počítačové schopnosti se omezují na proklikávání skrz ikonky a volby, takže je to pro mě prekérka :-( řešení podobných problémů, které jsem našla tady na fóru, předpokládá mnohem vyšší počítačovou gramotnost, než jaké jsem schopna. Důležitá věc - instalace zřejmě neproběhla úplně v pořádku, bohužel byl počítač před jejím dokončením vypnut :-( když jsem ho znovu zapnula, už tam bylo 12.04 a chyby to nehlásí, ale podle dalších problémů myslím, že to není OK, chtěla bych to teda celý nainstalovat znovu, jenže mi právě neběží ten internet... Dokázal by mi někdo poradit něco jednoduchýho, nebo to mám vzdát a přejít definitivně na windows - linux mi v počítači zůstal po bývalém spolubydlícím a já ho mám ráda, ale jak se něco pokazí, jsem fakt ztracená. Díky za radu nebo morální podporu :-)