Potřeboval bych poradit jak nastavit k3b, aby mi při vypalování nepsal hlášku "nepodařilo se odpojit médium". Vypalovat ale lze, jelikož když medium po tomto oznámení vysunu a zasunu zpět do mechaniky přes čudlík, vypalování dopadne dobře. V k3b je průvodce nastavení systémových oprávnění, a u používané vypalovačky hlásí softwarově vše OK (cdrdao 4711, wodim 4711 a growisofs 0755). Problém ale je se zařízením, kdy vždy nechám v průvodci nastavit 666 a jakmile něco chci vypálit (což bez čudlíkové finty nejde) a znovu kouknu do průvodce, je nastaveno opět 660. Co s tím?
Druhá otázka s tím možná má souvislost. Automaticky se mi načítají média, byť v nautilusu nemám zaškrtnutu volbu "procházet médium". Něco mi to médium prostě namoutuje, i když není spuštěný ten k3b.
Třetí otázka se týká samotného Nutilusu. Při práci s ním (kopírování, přesouvání, spouštění obrázků, videí) s hodně soubory (2-3 tisíce) po čase zamrzne, nebo se s ním strašně zpomalí práce, byť jsem se jej snažil nastavit na minimální HW nároky (žádné náhledy, vlastnosti, atd.). Jde s tím něco udělat, nebo je to "standard"?