Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Téma Zorin 6  (Přečteno 1529 krát)

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
Téma Zorin 6
« kdy: 01 Listopadu 2012, 09:36:04 »
Vím, že je to mimo mísu, ale nainstaloval jsem si včera Zorin 6. Samozřejmě jsem přepnul do Gnome. Procvakal jsem se do témat, jméno tématu bylo prázdné, zkusil jsem Radiance, ale zpět to už vrátit nelze, protože "prázdné" téma se v nabídce nezobrazuje. V budoucnu už vím, kde je slepá ulička, ale jak tam teď původní "bezejmenné" téma Zorinu vrátit?
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

janek-m

• Host
Re:Téma Zorin 6
« Odpověď #1 kdy: 01 Listopadu 2012, 09:45:51 »
Veľmi jednoducho, preklikaj sa do položky Zorin look a znovu vyber vzhľad Gnome a reštartuj.

compaq

• Závislák
« Odpověď #2 kdy: 01 Listopadu 2012, 09:47:17 »
Veľmi jednoducho, preklikaj sa do položky Zorin look a znovu vyber vzhľad Gnome a reštartuj.

Dělal jsem, ale zůstala tam Radiance. :-(

Chtělo by to nějakým editorem témat to Zorin téma pojmenovat, aby šlo normálně vybírat.
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

janek-m

• Host
« Odpověď #3 kdy: 01 Listopadu 2012, 09:55:41 »
Zorin 6 som iba testoval, pravdu povediac Zorin 5 bola lepšia.  A je zaujímavé, že východzia téma, ako uvádzaš aj ty, nie je v možnosti výberu. Ale tento postup vrátenia pôvodnej témy, ako som uviedol, mi takto fungoval. Tak ešte skúsiť vybrať napr. vzhľad Win XP a potom zas vzhľad Gnome. Mala by naskočiť pôvodná téma.

compaq

• Závislák
« Odpověď #4 kdy: 01 Listopadu 2012, 09:57:14 »
Tak ešte skúsiť vybrať napr. vzhľad Win XP a potom zas vzhľad Gnome. Mala by naskočiť pôvodná téma.

Samozřejmě vyzkoušeno. Hrál jsem si s tím hodinu, ale dík. Z5.2 mi taky přišel lepší. Například mi tam bežela wifina, ale zase se sekal ten zram...

janek-m

• Host
« Odpověď #5 kdy: 21 Listopadu 2012, 15:52:12 »
Vrátil som sa k tvoje otázke, lebo som prišiel na to, ako vrátiť pôvodný vzhľad Zorin 6. Je potrebné doinštalovať Ubuntu tweak a tento už pôvodnú tému ponúkne. Je ale zaujímavé, že samotný systém ju v ponuke nemá. :)

compaq

• Závislák
« Odpověď #6 kdy: 21 Listopadu 2012, 15:56:09 »
Vrátil som sa k tvoje otázke, lebo som prišiel na to, ako vrátiť pôvodný vzhľad Zorin 6. Je potrebné doinštalovať Ubuntu tweak a tento už pôvodnú tému ponúkne. Je ale zaujímavé, že samotný systém ju v ponuke nemá. :)

Díky zkusím.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.