Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: fotka mě shodí systém  (Přečteno 6157 krát)

radim.laik

• Návštěvník
Re:fotka mě shodí systém
« Odpověď #25 kdy: 17 Listopadu 2012, 17:56:31 »
Zdravím přikládám odkaz na leteckou poštu na dokument v lobre office kde je výpis příkazu cat/var/log/syslog
http://leteckaposta.cz/878103540
když se podíváte třeba na čas 17.37 kde je nějakej Error a něco, tak to je poté co se mě to odhlásilo po snaze otevřít v prohlížeči obrázků další naskenovanou fotku co mám na ploše a posílám odkaz i na leteckou poštu kde je ten obrázek u kterého to spadlo
http://leteckaposta.cz/577188174

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #26 kdy: 17 Listopadu 2012, 23:22:52 »
Já už fakt nevím, jak ti to říct. Prostě dokud nezkontroluješ hardware, tak já se tu angažovat nebudu. Zdar.
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

radim.laik

• Návštěvník
« Odpověď #27 kdy: 19 Listopadu 2012, 19:05:44 »
Ahoj já sem zapoměl před tím napsat, spouštěl sem ten nainstalovaný memtest a nic špatného to nenapsalo, podle toho co sem pochopil tak vše je ok.

Rover623

« Odpověď #28 kdy: 19 Listopadu 2012, 21:45:15 »
Takže podle memtestu chyba není, zkoušel jsem ten soubor který ti to způsobuje a u mě se systém tváří, že je vše v pohodě. Zkoušel jsi i další soubory s rozlišením nad 2500x2500 pixelů jestli to dělají?

Podle mě tam musí docházet k nějakému úniku paměti, ale ten log je relativně čistý

radim.laik

• Návštěvník
« Odpověď #29 kdy: 19 Listopadu 2012, 22:03:38 »
Omlouvám se všem ,mě už je blbý že vás obtěžuju takovou asi drobností, oproti jiným větším problémům zde řešeným, ale jsem jen obyčejný laik přejdoucí z win. na linuxy.
Tento problém mě dělají pouze některý skeny z mé tiskárny a některý fotky na netu, kerý jak usuzuji jsou třeba taky oskenovaný, ale divný že, třeba u toho obrázku co jsem hodil na letecku poštu to nastane jen dvakrát po sobě co to spadne a potom už v ne, takže laicky usuzuji že to bude asi něco z tou pamětí, jako že na potřetí už to naskočí protože dvakrát před tím to spadlo paměť se vyčistila a udělalo se tam tím místo .....hmmm.... každopádně budu metodou pokus omyl testovat a uvidím třeba na něco přijdu.....
každopádně tedy pokud u tebe je to v pořádku tak to bude tim hardwarem v pc. přeci jen je to na dnešní poměry asi už veterán

jadd

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #30 kdy: 21 Listopadu 2012, 00:00:30 »
Obtěžuj dál, tohle jen tak nalézt na webu nejde.
Zkoušel jsi tu barevnou čmáranici i v jiných prohl. a přes terminál otevřených?

radim.laik

• Návštěvník
« Odpověď #31 kdy: 25 Února 2013, 23:09:41 »
Jen tak pro informaci, na přiloženém odkazu mě to zase padá???   :'(
http://leteckaposta.co/file/499650619.1/b51486e2545c13f3607c2ad375ab553e70e05fe0/cs
asi přeci jen vyměním pc za novější, mám občasný problém i se skenerem a ten taky nemůžu vyřešit, občas skenuje, občas ani nejde přihlasit :-(

radim.laik

• Návštěvník
« Odpověď #32 kdy: 25 Února 2013, 23:15:49 »
Jen tak pro informaci, na přiloženém odkazu mě to zase padá???   :'(
http://leteckaposta.co/file/499650619.1/b51486e2545c13f3607c2ad375ab553e70e05fe0/cs
asi přeci jen vyměním pc za novější, mám občasný problém i se skenerem a ten taky nemůžu vyřešit, občas skenuje, občas ani nejde přihlasit :-(

Tak napočtvrté už mě to jde normálně bez padání otevírat...... tak zase dobrý... hmmm???
No nic, to jen tak aby řeč nestála, stále dělám co mohu abych se z Linuxem seznámil, tak na občasné problémy jsem zvyklej.....  ;)

funk

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #33 kdy: 26 Února 2013, 08:58:12 »
Pravdepodobne to nebude Tvuj pripad, ale leta mi padaly v praci X-ka. Nemohl jsem prijit na to, co to bylo. Jak v Ubuntu 10.04, tak v Ubuntu 12.04... Hardwarová chyba se neukazovala. Nakonec jsem zjistil, ze za vsim stoji Java (Oracle) v Libreoffice. Od okamziku, co jsem ji vypnul v nastaveni Libreoffice, tak uz mi to asi 3 mesice nespadlo. Predtim to padlo na hubu treba 2x za dopoledne.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.