Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: PO aktualiza z 12.04 na 12.10 není dash, launcher ani panel, jen plocha a conky  (Přečteno 1053 krát)

boonn

• Aktivní člen
  • *
  • Urgulak the Great
Zdravím, toto píšu z noťasu, kde mám pořád 12.04 - teď jsem zkusil aktualizovat stolní, a po aktualizace mám jen conky a plochu. tipoval bych, že bude stačit vrátit starý ovladač nvidia od graf. karty. Jsem schopen spustit terminál, neznáte někdo nějaký příkaz, který by mi pomohl? Díky

ps: takže pc pomocí terminálu ovládat mohu, spíš se snažím příjít na to čím to je, pročítal jsem ang. fora a zkusil retarovat unity, pak příkazy sudo apt-get purge nvidia a sudo apt-get install nvidia-current-updates, potom mi u launcher a panel naběhl normálně, ale přijde mi to nějaké velké, a neprůhledné, a když spustím správce aktualizaci, tak se sekne, a nejdou upravit zakázane zdroje- odškrtnou, nazpět.

Nevím, no, nejdou mi zaškrtnout ty zakázané zdroje, v ostatníhc zdrojích softearu. normálně vždy po přechodu jsem vždy jen odmazal komentář "zakázano"m zkontroloval, jesti je tam program už i pro tu novější a zaškrtnul. Tady to nejde. Navíc mi zmizelo medibuntu, getdeb atp. Je o nějaké divné myslím, že si s ntb. raděí počkám na 12.04 na 13ku.
« Poslední změna: 20 Listopadu 2012, 04:40:13 od urgulak »
The only good is knowledge and the only evil is ignorance.
   ~ Socrates
 Use linux flarerpg.org - great open source game

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.